„Je to tak. S přítelkyní jsme roky budovali společný domov, ale když jsme se rozešli, tak jsem z toho domu odešel a od té doby přespávám, kde se dá. Hodně teď spím například v jachtclubu, kde jezdím na lodi,“ přiznal se Trnavský. Vedle toho prý herec občas musí také přespávat i u svých rodičů nebo kamarádů.

298840:gallery:true:true

Trnavský se proslavil rolí inženýra Hakena v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Jeho postava ale nakonec tragicky zahynula. V současnosti tak Trnavský hraje ve slovenské verzi úspěšného seriálu.

Proč si tedy dobře vydělávající herec nepořídí vlastní bydlení? Podle všeho na něj zatím nemá. „Bývalé přítelkyni stále platím splátky na ten náš bývalý dům, protože by to asi sama nezvládla,“ přiznává Trnavský. Ten s přítelkyní Hankou žil téměř čtrnáct let.

Jejich vztah skončil, když se na Trnavského provalilo, že má vztah se seriálovou kolegyní Bárou Munzarovou. Ta kvůli Trnavskému dokonce ukončila své manželství s hercem Jiřím Dvořákem.

Z okolí milenců ale poslední dobou prosakují zprávy, že jejich vztah není zrovna ideální. To ostatně nepřímo potvrzuje i sám Trnavský, který se ke vztahu s Munzarovou nikdy veřejně nepřiznal. „Bára je neuvěřitelný člověk. Moc si jí vážím a jsme skvělí kamarádi,“ tvrdil vždy herec.