Zdroj, který se Blesk.cz ozval, předkládá o posledním víkendu, který Erbová a Řepka společně strávili ve Špindlerově Mlýně, takové detaily a podrobnosti, že už nemá cenu, aby oba milenci zapírali.

„Poprvé jsem Erbovou s Řepkou ve Špindlu potkal v sobotu 5. září, kolem osmé hodiny večerní. Byli v podniku Elán na večeři. To je přitom stejný podnik, který ve Špindlu Řepka navštěvuje, když tam přijede s manželkou a dětmi,“ popisuje náš zdroj.

„Tím ovšem moje setkání s touto dvojicí neskončilo. V neděli 6. září jsem brzo ráno venčil psa před svou chatou, kde jsem byl na dovolené. Ta chata je hned vedle hotelu Olympie. Asi v půl šesté ráno jsem pak pana Řepku s paní Erbovou potkal, jak společně přicházejí na hotel,“ vypráví svědek lovestory.

390823:gallery:true:true

Hotel Olympie ve Špindlerově Mlýně

„Asi za tři minuty jsem navíc v okně hotelu uviděl postavy obou. Očividně tedy oba přišli na jeden pokoj, kde společně i přenocovali,“ dodává zdroj. „Jsem sice velký sparťan, ale tohle netoleruji žádnému člověku,“ naštvaně uzavřel svědek celé nevěry.

Fotogalerie
2 fotografie

„Kdybych chtěla být nevěrná, tak přece nepojedu do Špindlu, ne?“ říká Erbová. Jenže i na tuhle námitku má Blesk.cz odpověď. „Oni do toho hotelu ve Špindlu jeli proto, že patří jejich známým a měli od nich zaručeno, že je nikdo ze zaměstnanců nepráskne. Jenže nepočítali s tím, že je brzo ráno před hotelem potká náhodný turista, který je pozná,“ prozradila nám kamarádka Erbové, která je o celém mileneckém vztahu modelky a fotbalisty už několik týdnů dobře informována.

„O jejich poměru si už týdny špitá celá Praha. Jsou fakt blázni, jestli si mysleli, že se to neprovalí,“ kroutí hlavou kamarádka Erbové.