Adéla Gondíková měla hrát v naší připravované divadelní hře Jó, není to jednoduchý. Jenže na první zkoušce oznámila, že na nařízení lékařů okamžitě přerušuje veškerou práci v divadle a v televizi, a že musí na operaci. Její roli jsme tak hned museli přeobsadit Uršulou Klukovou,“ řekl Blesk.cz bavič Petr Novotný.

O jaké zdravotní problémy se jedná, nechtěl Novotný prozradit. „Nezlobte se, ale to vám neřeknu,“ odmítl Novotný.

Fotogalerie
3 fotografie

Jenže Blesk.cz se podařilo zjistit, že Gondíkovou trápí vážné gynekologické problémy. „Údajně tam došlo k nějakému lékařskému zanedbání po porodu, které se teď musí napravit operací,“ prozradila nám kamarádka Gondíkové.

„Prý se jedná o podobné potíže, jaké měla před několika lety i Lucie Bílá. Adéla tak okamžitě musela všeho nechat,“ dodal náš zdroj. Samotná Gondíková se nechtěla ke svým zdravotním lapáliím vůbec vyjádřit. Nezvedala telefon a neodpověděla ani na zaslanou esemesku.

Naopak bratr Adély Dalibor Gondík Blesk.cz řekl, že navzdory nemoci sestry se nebude posouvat natáčení jejich společného pořadu Rady ptáka Loskutáka. "Natáčení pořadu se nebude odkládat," sdělil Gondík.

Blesk.cz se už ozvaly desítky fanoušků pohledné herečky a moderátorky, kteří chtěli Adéle sdělit, že jí drží palce. My se k nim připojujeme.

Dále čtěte:

Adéla Gondíková: Operace!