Prvorozená dcera devětatřicetiletého hudebníka a příležitostného herce přišla na svět v úterý odpoledne. Při porodu vážila 3,25 kilogramu a měřila 49 centimetrů.

Chinaski patří k nejúspěšnějším tuzemským kapelám. Nahráli mnoho hitů jako 1. signální, Klára, Tabáček či Vakuum. Kapela vydala sedm řadových alb, poslední má název 07. Loni vyšel na CD a DVD úspěšný koncertní záznam Když Chinaski tak naživo.

V loňském roce se ale skupina musela vyrovnávat s tragickou smrtí bubeníka a textaře Pavla Grohmana, který zemřel po autohavárii na motorce. Malátný před měsícem řekl, že kapela se ze ztráty jednoho ze zakládajících členů, s nímž se znal od základní školy, ještě nevzpamatovala.

Skupina v reakci na tuto tragickou událost před rokem zrušila dočasně všechna vystoupení. Pokračovat v koncertní činnosti se rozhodla po dvou měsících. Na turné nazvaném Space tour byl speciálním hostem za bicími David Koller. Poté vydala skupina druhé pokračování projektu Autopohádky, k němuž absolvovala sérii 20 vystoupení již s novým bubeníkem Otou Petřinou.