Těžko by se v showbyznysu hledalo příkladnější manželství, nežli je svazek Viktora (62) a Jany Preissových (61). Brali se ještě na DAMU a brzy oslaví čtyřicet společných let. O to těžší bylo pro slavné rodiče, když se ženatý syn Martin (36) zamiloval do kolegyně Martiny Válkové (34). „Víťa i Jana trpěli,“ prozradil Blesk.cz Preissův kolega. Nyní navíc Jana Preissový trpí zvláštní duševní chorobou! Čtět zde!

I když Viktor Preiss o svém soukromí stejně jako jeho žena Jana zásadně nemluví, přece jen dal v divadle najevo, že ho situace s Martinem trápí. Hlavně proto, že synova nevěra mohla ublížit vnučce Viktorce (10), která dostala své křestní jméno po dědečkovi.

Jana Preissová a Viktor Preiss v roce 2001
Autor: Jiří Hadač

Martinův vztah s Martinou Válkovou byl jednu dobu veřejným tajemstvím a hrozilo, že každou chvíli mohou milence někde načapat média. „Oba s Janou uvítali, když se Martin konečně rozhodl, že dá své vztahy do pořádku. V takovém případě je fakt lepší říct manželce pravdu, než trapně zahýbat,“ dodal ještě herec. Také za Viktorem Preissem se ženy otáčely! Co na to Jana? Čtěte zde!

Rodiče na syna zatlačili, aby situaci nějak slušně vyřešil. Martin se rozvedl a dnes má s Martinou již ročního syna Matouše. O Viktorku se ale Jana Preissová stále stará. „Babička vodí vnučku do různých kroužků, chodí pro ni někdy i do školy, hodně se jí věnuje,“ prozradili Blesk.cz lidé ze sousedství.

Vztah Viktora a Jany ale problémy s rozvodem v rodině jen utužily. V názoru na synův další život jsou jednotní stejně jako v tom, že se oba shodně neúčastní žádných rautů a večírků a žijí výhradně jen jeden pro druhého.