A jako z udělání se zpráva o její vymazlené audině objevila den poté, co ji Blesk nachytal, jak si ji hokejista Martin Ručinský (38) večer odvádí k sobě domů.

Audi má zřejmě pro moderátorku TV Nova osudovou přitažlivost. Svým prvním vozem této značky se Ochotská pochlubila loni v létě, krátce poté, co se při focení v Itálii seznámila s fotbalistou Tomášem Ujfalušim. Přeskočila jiskřička a Míša už s autem 'nenápadně' zaparkovala před pražskou kavárnou, v níž se schází zlatá mládež, ale i fotografové a novináři. Vůz jí ale Ujfaluši jen půjčoval, když jej sám nepotřeboval. Po rozchodu ho musela vrátit.

O možnost jezdit audinou ale nepřišla. Fotoreportéři ji zastihli, jak ji limuzína i s řidičem veze pro jahody. Blesku to vysvětlila tak, že když Ujfaluši začátkem roku kupoval luxusní vůz, jako bonus od autosalonu dostala společně s ním možnost využívat zdarma limuzínu s řidičem. „Já té služby ráda využívám tak jednou dvakrát týdně. Když jsem unavená a jedu večer z akce, když si chci někde dát skleničku,“ svěřila se tehdy Ochotská Blesku.

Teď už si ale auto půjčovat nemusí. Přiznala, že si auto nekoupila na leasing, ale zaplatila rovnou celou částku. Popřela však souvislost mezi novou hračkou a tím, že jejím novým partnerem je bohatý hokejista Ručinský.

Jak dlouho na auto ale musela šetřit či to, zda jí současný milenec aspoň nepřispěl, komentovat odmítla.