Sámer oslaví své narozeniny ve středu v restauraci Pálffyho palác pod Pražským hradem. „Moc bych si přál, aby na moji oslavu přišla Simona Krainová. Strašně se mi líbí,“ vyznal se Sámer.

Krainová je přitom v otevřené válce s bývalou Sámerovou přítelkyní Agátou Hanychovou a zásadně se neobjevují na stejných akcích. Ale v tom Sámer nevidí problém. „Pokud bude chtít Simona přijít, tak zakážu, aby tam pustili Agátu,“ vyhlašuje zpěvák do světa.

Fotogalerie
4 fotografie

Jenže k narozeninám dostal Sámer i mnohem méně příjemný dárek. Zpěvačka Iveta Bartošová a Jiří Pomeje ho veřejně obvinili z toho, že je feťák, který užívá kokain a marihuanu.

Důvod? Sámer měl nazpívat s Bartošovou duet, ale strany se nakonec nedohodli na tom, jak by měl celý projekt vypadat. „Chtěli, aby to bylo, jako když Madonna zpívala s Justinem Timberlakem. Jenže Bartošová přece není žádná Madonna,“ vysmál se Issa manželce Pomejeho.

A drsný producent si to nenechal líbit. „Těžko můžete spolupracovat s někým, kdo od rána do večera hulí trávu. Je mi Sámera líto, mohl by s tímhle životním stylem dost brzo skončit. Proto mu přeju kvalitní koks a trávu,“ drsně kontroval Pomeje.