„Jsme moc šťastní. Malá má padesát centimetrů a skoro tři kila,“ potvrdil Blesku.cz Janda a ukázal exkluzivní fotografii malé princezny! I když rocker prý nejprve váhal, zda jít k porodu, nakonec sebral odvahu a manželku podpořil i na sále.

374422:gallery:true:true

Alice Jandová s Anežkou
Autor: Foto Blesk - David Malík

„Vydržel jsem to a celou tu dobu jsem tam byl s Aličkou. Malou jsem si hned choval a držel ji za ručičku,“ přiznal dojatě Janda. Celý porod tak prý proběhl v naprostém pořádku. Malou Anežku si domů odvezou nejspíš už ve středu.

„Je to krásný pocit. A Alička byla moc statečná. I když je prvorodička, tak všechno proběhlo v pořádku a hladce. Možná i proto, že je vystudovaná ošetřovatelka a věděla, co dělat,“ dokreslil situaci na sále zpěvák.

Malou Anežku přišly do nemocnice v pražském Podolí přivítat i zpěvákovy dvě dcery Marta a Eliška. „Moc se na sestřičku těšíme,“ shodly se obě dvě.

Petr Janda má nyní tři krásné dcery. Syna Petra mu však před lety vzala zákeřná rakovina!

Janda stále touží po synovi, jednoho mu vzala smrt!

Každý chlap touží po synovi, Petr Janda není výjimkou. Osud mu jeho přání splnil, pak mu ale syna vzal. O své bolesti se známý hudebník rozpovídal v televizním pořadu 13. komnata.

Se svou první ženou Janou (zemřela v roce 1991 na rakovinu) měl Janda dvě děti - dceru Martu (populární zpěvačka) a syna Petra. Ten se ale od lékařů dozvěděl podobný ortel jako jeho maminka! Byla mu diagnostikována rakovina mozku.

Fotogalerie
5 fotografií

Se zákeřnou nemocí bojoval dlouhých 11 let. Poslední dny jeho života Petra Janda věděl, že konec může přijít kdykoliv. Tragická zpráva ho zastihla při koncertu v Brně. Kamarádům z kapely řekl až po několika letech, co ten den na pódiu prožíval...