Když o víkendu vešlo ve známost zpráva o těžké autonehodě Bořka Slezáčka, hned několika slavným kráskám se hrůzou zatajil dech. S moderátorem, který v současné době pracuje jako PR manažer pro Prague International Marathón, je totiž pojilo velmi silné pouto.

Když se v devadesátých letech přestěhoval Slezáček ze severní Moravy do Prahy, byl rozhodnutý prorazit za každou cenu. Živil se jako model a zkoušel i moderovat.

Fotogalerie
10 fotografií

„Tehdy mu hodně pomohla Tereza Pergnerová, se kterou chvíli chodil. Ta ho například ostala i do Esa,“ popisuje Slezáčkovy začátky jeden z jeho kamarádů. Po Pergnerové ale prožívá Slezáček svou první velkou lásku. A tou se stala tehdy začínající modelka Alena Šeredová.

368388:gallery:true:true

„Byly jsme spolu několik let a měli jsme se s Alenkou moc rádi,“ vzpomínal později Slezáček. Důvody jejich rozchodu nejsou dosud příliš známé, každopádně Šeredové se zřejmě nic lepšího nemohlo stát. Po rozpadu vztahu totiž utekla z Čech do Itálie, kde udělala pohádkovou kariéru na jejímž konci stojí jeden z nejbohatších fotbalistů světa, brankář Gigi Buffon, se kterým právě čeká Šeredová druhé dítě.

Ovšem na milostném poli po rozchodu se Šeredovou nezahálel ani Slezáček. Tomu se podařilo uhnat jednu z nejlépe placených českých modelek Simonu Krainovou. Tu dokonce dovedl i před oltář. Jenže manželství v roce 2006 zkrachovalo. Simona si prý ještě chtěla užívat, zatímco Slezáček toužil po dítěti.

„Sice jsme neměli podepsanou předmanželksou smlouvu, takže bych teoreticky asi mohl chtít nějaký majetek. Ale vzal jsem si jen své osobní věci, nic jiného od Simony nechci. Vzal jsem si ji z lásky a nikoliv pro peníze,“ přiznal po rozvodu Slezáček, jak proběhlo majetkové vyrovnání.

202656:gallery:true:true

Vztah Krainové a Slezáčka je i nadále ale velmi přátelský. „O té nehodě jsem četla a jsem v šoku. Doufám, že Bořek bude v pořádku,“ neskrývala své zděšení Krainová, když se o havárii svého exmanžela dozvěděla.

Dobře vychází Slezáček i se Šeredovou. Údajně to prý byla ona, kdo mu domluvila práci pro pořadatele pražského maratonu, kteří jsou z Itálie. A teď se všechny společně o svého exmilence bojí.

Více o Bořkovi Slezáčkovi a jeho nehodě čtěte zde: