V pražském baru Postel, kde dvojice v sobotu večer popíjela, na jejich návštěvu zřejmě dlouho nezapomenou! Vše začalo nevinně! Vlaďka slavila v kruhu přátel v noci ze soboty na neděli své dvacáté osmé narozeniny. Po půlnoci a po mnoha sklenicích vypitého alkoholu, se mezi Erbovou a Bahenským strhla žárlivá scéna, která málem vyústila ve rvačku!

Fotogalerie
6 fotografií

"Pohádali jsme se, byla jsem trochu hysterickáa Zdeněk v ruce rozmáčkl skleničku," okomentovala incident pro Blesk.cz Erbová. To je ale v příkrém rozporu s vyprávěním svědků i s tím, co jsme zjistili přímo na místě, kde se hádka stala!

"Zdeněk udělal Vlaďce žárlivou scénu a obvinil ji z nevěry. Hádali se a Vlaďka na něj křičela 'Jdi už do pr....!', Zdeněk má prudkou povahu a lezou mu na nervy výlevy jeho manželky," vypráví jeden z hostů, který byl přímým svědkem manželské scény. "Bahenský chtěl po Erbové hodit skleněný džbán na víno, ale netrefil se, džbán se rozbil a Bahenský se o něj pořezal. Hned potom odjel," řekla nám barmanka, která v baru Postel v sobotu obsluhovala.

Playmate roku 2003 Erbová a hráč Mladé Boleslavi Bahenský se vzali v roce 2007 po čtyřleté známosti a mají spolu tříletou dceru Viktorku. V poslední době se zdá, že jim vztah pořádně 'skřípe'. Je možné, že důvodem je i věkový rozdíl - Erbové je 27 a Bahenskému pouhých 23. "Vlaďka je dospělá žena a Zdeněk je ještě takový kluk. A bohužel je to na jejich vztahu dost znát," řekl Blesk.cz známý dvojice.