„Je to nehorázný nesmysl,“ rozčiluje se Barbara nad »milionářovým« tvrzením, že mu zákazala, aby přijel za ní a Rozárkou na Moravu i s jeho synem Jakubem (8).

„Minulý týden chtěl přijet jen proto, že byl na výstavě aut v Brně. Chtěl zabít dvě mouchy jednou ranou. Navíc nebyly ani vhodné podmínky pro návštěvu, přestavuji kuchyň a byla jsem nemocná, ale slíbila jsem mu, že se sejdeme. Proti jeho synovi nic nemám, naopak vytvořila jsem si s ním hezký vztah,“ líčí Barbara a vyvrací i fakt, že za Michalem přijela jen pro papíry na auto.

„Nejela jsem si do Prahy jen pro papíry, které se dají klidně poslat poštou, ale jela jsem s ním řešit Rozárčinu budoucnost. Obětoval tomu jen dvacet minut,“ objasnila.

Fotogalerie
3 fotografie

Barbara se po rozchodu s Michalem přestěhovala do Nového Jičína za svou maminkou. „Uplynuly tři měsíce a neviděl ji ani jednou a já si nemohu z finančních důvodů dovolit jezdit až do Prahy, natož s osmiměsíčním dítětem absolvovat 700 kilometrů v jeden den,“ řekla Barbara a vzkazuje Červínovi: „Máš nejnovější a nejluxusnější auta a finanční prostředky, tak přijeď ty!“

A dalším Červínovým výrokům o vzorném tatínkovi se jenom směje. „Za celou dobu našeho vztahu ji ani jednou nehlídal. Postarat se o dítě neznamená jen si s ní bouchat do balonu. Jednou jsem potřebovala odjet na dva dny pryč a musela jsem najmout au-pair, kterou navíc směšně balil,“ zavzpomínala Barbara.

„Pokud se někdo dotkne mojí dcery, tak budu hodně zlá,“ varuje Barbara, které je líto, že si s Michalem nemohou vyříkat svoje soukromé záležitosti osobně.