Více čtěte: Marešovi zrušili Eso! Pěkný dárek z dovolené

Tereza Pergnerová (34) 1994-1998
Slogan Čágo belo, šílenci přilákal k obrazovkám neuvěřitelnou masu teenagerů. Nikdo nepochyboval o tom, že se zrodila velká hvězda. Brzy přestala popularitu zvládat a únik hledala v drogách. Za tři miliony nafotila porno fotky, protože potřebovala peníze na heroin... Ve svém nejdrsnějším odbobí brala až 15 gramů denně (běžná dávka narkomana je jeden gram). Dlouho se ze závislosti léčila, až se jí to podařilo. První šanci dostala od rádia Frekvence 1. Velký návrat přišel s moderováním reality show VyVolení. Zpět získala slávu, syna Samuela, který jí byl odebrán, a loni svému příteli porodila dcerku Natálku. Dnes se uzavřela před veřejností s tím, že se na obrazovku už nikdy nevrátí.

349995:gallery:true:true


Vítek Havliš (34) 1998-1999
Nepříliš známý moderátor z regionálního rádia v Ústí nad Labem. Z Esa ho vyhnali samotní diváci, kteří do televize posílali stovky stěžovacích dopisů. Vadili jim jeho drsné vtipy. Po Esu uváděl s Evou Aichmajerovou novácký pořad Snídani s Novou, ale jako moderátor se už nikdy výrazně neprosadil.

349991:gallery:true:true


Chlapecká kapela Lunetic (1999 září až březen 2000)
Nejdřív moderovala celá kapela, později jen zpěvák Martin Kocián. Nova v té době přisla s nápadem, točit v hitparádě každý rok jiného moderátora.

349992:gallery:true:true


Zoombie (2000-2001)
Lunetic vystřídalo dívčí trio Zoombie. V té době to byla velmi populární kapela, které šokovala texty s výrazným sexuálním podtextem. Skupina se později rozpadla.

349997:gallery:true:true


Yemi (2001-2002)
Tanečník a choreograf exotického zjevu, který při kamerových zkouškách porazil Kateřinu Kristelovou i Evu Aichmajerovou. Pro diváky byl ale Yemi šok. Neuměl mluvit, před kamerou se podivně nakrucoval a nebyl vtipný, spíš trapný. Sledovanost pořadu prudce klesla a milý Yemi dostal padáka.

349996:gallery:true:true


Gábina ´Rebeka´ Partyšová (2002-2003)
Po propadáku s Yemim, šáhla Nova po prsaté moderátorce Gábině Partyšové. Ta si vytvořila imaginární dvojče Rebeku, se kterou se jakoby při moderování střídaly. Diváci ale její nápad neocenili, navíc jim vadilo její věčné poučování a mentorování.

349994:gallery:true:true


Leoš Mareš (33) 2004 -2009
Úspěšný moderátor, milovník rychlých aut a miláček žen září na Nově už šestou sezonu. Když v roce 2004 začínal v hudební hitparádě Eso, málokdo tušil, že se tento potřeštěný mladík vypracuje v nejlépe placeného moderátora v zemi! Hitparádě Eso zvýšil sledovanost až o dvojnásobek. Moderoval pak reality show Big Brother, třetí řadu Česko hledá SuperStar nebo Českého slavíka Mattoni. Činí se i v soukromí. Přestože s manželkou Monikou Poslušnou čeká druhé dítě, skandálky s milenkami a alkoholové dýchánky se mu nevyhýbají...

349993:gallery:true:true