Krach tříletého manželství s podnikatelem Šimonem Leitnerem (39) pro modelku nebyl levný. Minářová však věřila, že láska k Tomáši Peterovi, fotbalovému bossovi a majiteli Baníku Ostrava, jí za to stojí.

„Přiznávám, že já jsem byla ta, která první pochybila,“ svěřila modelka Blesku. Její dnes už exmanžel totiž tvrdil, že ho poškodila v očích veřejnosti a narušila jeho soukromí, když ho kvůli své popularitě vtáhla do světa showbyznysu.

Fotogalerie
1 fotografie

„Mám vedle sebe milujícího partnera,“ zářila ještě před týdnem modelka, která se s Peterou nebránila ani založení rodiny. „Klidně bych chtěla i tři děti. Ale když bude jedno, budu ráda za něj, když jich bude víc, budu šťastná za víc,“ svěřila své budoucí plány, které by ráda zpečetila i manželstvím.

V úterý však přišla studená sprcha a sen o šťastném manželství a rodině se rozplynul. Tomáš Petera, který se v současné době potýká s finančními problémy fotbalového klubu Baník Ostrava, se s Minářovou rozešel. „Jsme od sebe. Rozešli jsme se po vzájemné dohodě,“ přiznala Blesku Minářová, která však odmítla prozradit skutečný důvod.