Vypraven nebude ani zvláštní vlak, natož letadlo, o kterém se spekulovalo ještě loni. A k tomu má být pod otevřeným nebem nečekaně chladno – kolem 14 stupňů!

„Přesto může na koncert přijít 20 000–35 000 lidí. Není to spočítáno. Lístky se prodávají i v trafikách, a to nemáme podchyceno,“ prozradil Blesku zdroj blízký pořádající agentuře baviče Petra Novotného, která musela zredukovat koncertní »hattrick« na jediné zítřejší představení.

Zvláštní autobus nevyjede. „Omlouváme se, ale přes veškerou snahu se nepodařilo zajistit pro 22 návštěvníků, kteří již zaplatili místenku, odjezd z plánovaného místa, protože se tam přihlásilo jen minimálně zájemců. Se všemi se nyní spojujeme a snažíme se jim pomoci situaci vyřešit,“ praví stanovisko organizátorů megaakce. „Místenky lze ještě objednat, ale spoléhá se na to, že lidé přijedou auty,“ sdělil Pavel Novotný. Bavičův syn se snažil půl roku koncert všemožně propagovat, přitom pod Řípem stejně nebude! „Mám kšeft, moderuju, pitbullí show na Hluboké,“ dal nepokrytě najevo sympatie k lepším penězům.

343772:gallery:true:true

Proti Petru Novotnému se spiklo počasí. I zájem o koncert je menší, než čekal.

Ten, kdo chce přijet na »open air« show vlakem, dostal také rozřešení. „Na nádraží do Roudnice nad Labem přijíždějí vlaky pravidelně, spojení najdete v jízdním řádu. Zvláštní vlaky se nepodařilo vypravit – jízdné by bylo drahé – nejsme holt fanoušci Baníku,“ vysvětluje na internetu organizační tým Evy a Vaška.