Slovenská moderátorka má pověst jedné z nejnáročnějších žen v českém šoubyznyse. A rozhodně ji nemá neprávem. Své o tom vědí pořadatelé jedné akce, kde Belohorcová má vystoupit.

Fotogalerie
4 fotografie

"Zuzka nám má v pátek večer pokřtít nový časopis o luxusních autech. Ale řekla, že to udělá, jen když ta auta nebudou jen na papíře, ale že je chce na křtu mít ve skutečnosti. A tak jsme museli zajistit přítomnost luxusních kár v celkové hodnotě přes třicet milionů korun," popisuje zástupce časopisu.

Kvůli netradičním požadavkům Belohorcové museli pořadatelé křtu pracně hledat místo, kde mohou zaparkovat drahá auta za miliony a zároveň tam uspořádat reprezentativní křest. Nakonec takové místo našli na pražském Vyšehradě.

"U našeho klubu jsou velké podzemní garáže, které jsou s klubem propojené, takže si tam mohou zaparkovat všechny ty svoje Ferrari, Lamborghini a Rolls Royce a lidi se tam na ně budou moct chodit dívat přímo z klubu," popisuje programový ředitel Óčko Music Clubu Petr Zvěřina, kde se nakonec v pátek slavnostní křest a přehlídka nejdražších aut v České republice uskuteční.