Zdroj z Novy se nechal slyšet, že tvůrci seriálu nechtěli, aby doktorka z Ordinace připomínala Andreu z konkurenčních Velmi křehkých vztahů na Primě. Což je pochopitelné na rozdíl od rozhodnutí, že Dana obětuje svou barvu vlasů. Půjde do proměny natvrdo.

INTERAKTIVNÍ MAPA PROMĚNY DANY MORÁVKOVÉ - najeďte myší na číslo a zobrazí se vám Františčin komentář...

Normálně se tahle věc řeší jiným líčením a hlavně parukou. Vysvětlení, že Bára Munzarová byla v paruce nepřesvědčivá, neobstojí. To je spíš ostuda. Vlásenkáři přece umí divy. Maskéři zrovna tak. Nebo snad ne?

Charlize Theron sice musela ve snímku Zrůda ztloustnout o deset kilo, ale dostala sošku Oskara. Co však dostane Morávková, která se stala blondýnou i v civilu? Navíc jde o seriál. Jak dlouho tedy bude nemožně odbarvená? Nebo snad přesvědčí scénáristy, aby z ní po pár dílech zase udělali brunetu?

V zákulisí kolují zprávy, že si Morávková v Ordinaci finančně nepolepší. Na Nově prý má dokonce inkasovat méně než na Primě. Proč tedy Dana souhlasila, aby ji ostříhali a odbarvili? Sympatická herečka se k avizované změně nechce vyjadřovat. „Nezlobte se, ale zatím nechme toto téma být. Blond mikádo, co mám na hlavě, není moje. Jedná se o montáž. V Ordinaci se objevím až v červnu, tak proč to rozebírat teď?“

Z jejích dalších, navýsost diplomatických vět lze usuzovat, že je nejspíš vázaná smlouvou a nic prozradit nemůže. Navíc naznačila, že ta změna nebude tak hrozná. Doufejme. Už kvůli jejímu muži, skvělému muzikantu Maláskovi, který bude mít v posteli místo jižanské krásky fádní blondýnu. A hlavně (a to by si měla Dana uvědomit) hrozí nebezpečí, že plavovlasou verzi Morávkové diváci nepřijmou. Oni si ji totiž zamilovali kvůli typu, který od přírody představuje a díky němu si oblíbili i seriálovou Andreu.