„Teta mi je věnovala, protože v nich byla šťastná. Chtěla, aby i mně přinesly štěstí,“ přiznala čerstvá novomanželka Blesku.

Dolinová je známá tím, že s oblibou střídá róby známých návrhářek. I proto před svatbou prošla několik butiků. Pak se ale rozhodla, že právě šaty po oblíbené tetě jsou ty pravé pro její velký den.

Fotogalerie
4 fotografie


„Chtěla jsem na sobě mít něco optimistického. Rozhodně jsem netoužila vypadat nějak usedle, na to se ještě určitě necítím,“ přiznala herečka. Tu navíc trochu tlačil čas. K životnímu kroku se s budoucím manželem rozhodli během jediného měsíce. Zesnulá teta Eva ale neodkázala milované neteři Michaele jen šaty, které jí mají přinést štěstí do dalšího života.

Jako matka dvou synů zvolila právě Míšu, aby až zemře, nosila její snubní prsten. „Mám ho už pět let. Bylo to tetino poslední přání, vážím si toho. Měla mě moc ráda,“ svěřila se herečka. Rodina je pro Míšu Dolinovou velice důležitá. Vyrůstala jen s matkou, oční lékařkou a babičkou, a jedinou tetu a strýce vídala zřídka. V roce 1969 totiž odešli do Švédska. Tam teta Eva před pěti lety prohrála svůj boj s rakovinou.

Rozhovor s Michaelou Dolinovou si můžete přečíst v úterním tištěném Blesku!