„Už dlouhou dobu spolupracuji s Jakubem Ludvíkem. Tentokrát jsme chtěli vytvořit něco, co bude mít uměleckou hodnotu. A Jakub už před časem na podobném projektu spolupracoval s Kateřinou Průšovou,“ vysvětlila Fischerová vznik knížky, do které své nožky propůjčily modelky Hanka Mašlíková, Renata Langmannová, Lucie Váchová, Radka Kocurová, Tereza Zimová a také Lilian Sarah Fischerová. „Je to pecka, nikdy by mě nenapadlo, že budu mít čest s takovým umělcem, jako je Pavel Vrba spolupracovat,“ je z knížky nadšená Lilian. Výtěžek z prodeje poputuje občanskému sdružení Slunce dětem.

Fotogalerie
9 fotografií


Hana Mašlíková (26)
Silikonem vylepšená modelka tentokrát neupozornila na své vnady, ale na své sexy nohy.
„Možná, že mám raději svoje nohy než prsa, protože jsou přírodní,“ šokovala modelka, která to s péčí o své nohy moc nepřehání. „Nechávám je růst jak dříví v lese,“ smála se Mašlíková, která díky knížce měla poprvé tu čest spolupracovat s předním fotografem Jakubem Ludvíkem.

Lilian Sarah Fischerová (24)
Nejenže modelka nechala svoje nohy nafotit do knížky, ale také se na ní produkčně podílela. „Celé focení probíhalo na Sardinii. Některé okamžiky byly mnohem náročnější než u klasického focení. Různé pozice byly dost krkolomný a navíc vydržet v nich nějakou dobu byl skoro nadlidský výkon,“ popisuje průběh focení Lilian. „O svoje nohy se skoro vůbec nestarám. Z tancování je mám samou modřinu nebo jizvu,“ stěžuje si Fischerová.

Renata Langmannová (22)
Modelka si spolupráci s prestižním fotografem Jakubem Ludvíkem nemůže vynachválit. „On ví jak na mě a já vím jak na něj,“ smála se Langmannová, která své nožky považuje za jednu z nejlepších částí na svém těle. „O nohy se starám jako o celé tělo, chodím pravidelně cvičit a na pedikúru. Jediné co mě trápí jsou moje lýtka, která jsou příliš úzká. Mám problém na sebe sehnat kozačky, všechny mi padají dolů,“ tvrdí modelka.

Tereza Zimová (24)

Modelka a účastnice reality show Vem si mě! si libovala ve focení svých dlouhých nohou. „Bylo to poprvé, co se někdo zabýval více mýma nohama než mnou. Fotky jsem už viděla a ač nebyly ještě vyretušovaný byly nádherný,“ smála se Tereza Zimová, která na Sardinii fotila společně se svojí kamarádkou Lilian Fischerovou. „Focení bylo skvělé, navíc tam s námi byly děti z dětských domovů, tak jsme to nebrala ani jako práci, ale spíš zábavu,“ řekla Blesku Zimová.