Agáta slavila narozeniny napotřetí. Poprvé to bylo v kruhu rodiny, pak s přáteli. „Tam se právě sešlo sedm mých bývalých, někteří i ze střední školy, a porvali se mezi sebou. Tak jsem jim napsala, že dnešní akce se ruší, aby tady nebyla ostuda,“ tvrdila Agáta Blesku.

Jediným, koho vzala na milost, byl její nejstálejší exmilenec Marek Šíša. „Je to její volba,“ odpověděl Blesku na dotaz, proč dorazil zrovna on. Nepřišel ani Agátin nejnovější objev, režisér Michal Dvořák. „Nemůžu říct, že už nejsme spolu. Možná přijde,“ řekla Agáta. Opak byl pravdou.

Fotogalerie
8 fotografií


A kde byla většina sourozenců a dalších členů rodiny? „Někdo je v Americe, včetně mého táty, někdo na chalupě,“ prozradila Agáta. Večírek pro ni uspořádala sestřenice Majda, která roznášela koktejly, role řidiče vozíků se ujal Agátin bráška Vincent.

 

327446:gallery:true:true


Po představení ve vinohradském divadle se na párty objevila Veronika Žilková. Připravila si neuvěřitelnou etudu o tom, jak před čtyřiadvaceti lety v neděli v 17.45 Agátu rodila. A to včetně popisu, jak jí praskla plodová voda. Pak se jala dceři upravovat šaty, z nichž jí lezla prsa. „Nosím podprsenku až pod bradavkami, aby moje jedničky vypadaly větší,“ vysvětlovala marně Agáta.