„Střídá jednu ženskou za druhou,“ potvrdila Barbara, která přestala trpět neustálé nevěry a hlavně nezájem Červína o jejich dceru Rozárku (7 měsíců). „Neviděl ji už měsíce,“ tvrdí.

Již delší dobu věděla Barbara Kautmanová, že ve vztahu s Michalem Červínem nevydrží. Ostře sledovaný pár, který dala před časem dohromady populární televizní reality show, však dlouho předstíral, že se jedná jen o krátkodobé odloučení.

Poté, co Blesk přistihl Michala v přítomnosti nové partnerky, Barbara šla s pravdou ven. „Není co tajit. Za rozchodem nestojí jen ta poslední paní, se kterou byl Michal naposledy viděn. Ona je jen jednou z dlouhého seznamu Michalových nevěr,“ přiznala Barbara s tím, že Červín v poslední době stále častěji začal vyhledávat přítomnost lehkých dívek.

Navíc úplně ochladl jeho vztah k dceři Rozárce. „Michal se o svou dceru měsíce nezajímal,“ řekla Barbara. Ta však stále tvrdí, že i přesto Červína považuje za jediného otce své dcery. Nikdy by mu nebránila v kontaktu s ní.

Nevěry, nezájem a hádky však byly pro Barbaru impulzem k útěku od Červína i s dcerou k rodičům do Nového Jičína. „Michal je pro mě minulost, kterou už nechci rozvádět,“ dala Barbara jasně najevo, že konec vztahu je nezvratitelný.

A co si myslí o nové partnerce Michala? „Nic negativního k ní necítím. Přeji jí hodně štěstí. Michal pro ni bude cennou zkušeností do života,“ je nad věcí Barbara.

Vyjádření Barbary Kautmanové o jejím vztahu s Michalem Červínem.

„Očekává se, že o Michalovi budu mluvit se záští a se slzami v očích, ale v tomto ohledu vás zklamu. I v téhle situaci, kdy konečně vyplynul na povrch hlavní důvod našeho odloučení a rozdílných názorů na život zůstává Michal otcem mé dcery i přesto, že měsíce o ní nejeví zájem.

Toto je pro minulost, kterou již nebudu rozvádět, neboť z této životní etapy mám nejvíc, co jsem od života mohla chít a to je má dcera Rozárka. Jen na ní bude soustředěna veškerá má energie, tudíž ji nebudu plýtvat hledáním potencionálního »bohatého chlapa v Itálli«.

Ani k této paní, která je jen jedna z mnoha, nic negativního necítím a přeji jí hodně štěstí. Michal pro ni bude cennou zkušeností do budoucího života.“