"Znám ho osm let, ale jsme spolu jen pár týdnů. Jsem šťastná," tvrdila Blesku modelka. Během pár měsíců již poněkolikáté, pokaždé s jiným mužem.

Že jí to s novým přítelem vydrží delší dobu, nevěří ani její matka Veronika Žilková (46). "Máma mi řekla, že dokud s někým nebudu aspoň půl roku, nemám jí ho vodit domů a představovat ho. Nechce si ani pamatovat jména mých kluků," přiznala Agáta, která se během posledního půl roku objevovala postupně se zlatníkem Robertem Hájkem (42), expřítelem Markem Šíšou (36), Sámerem Issou (23) a nyní je tedy »šťastná« s Michalem Dvořákem. S tím se poznala v době, kdy dělal režii hudebního pořadu T-music s Liborem Boučkem.

Fotogalerie
1 fotografie

Už po prvním setkání s jejím nejnovějším partnerem ani Blesk dlouhodobosti Agátina vztahu velké naděje nedává. Zatím z pár důvodů. Jednak Michal na rozdíl od Agáty nemiluje konzumaci alkoholu, a dokonce jí vnutil lahev minerálky, na druhou stranu příliš ochotně pózoval fotografovi. Agátino zamumlání: "Někdy ho nenávidím," také nešlo přeslechnout.

Půl roku lásky Agáty Hanychové:

3 měsíce - Poté, co se zlatníkem Robertem Hájkem strávila třítýdenní dovolenou v Thajsku, nemilosrdně ji vystěhoval ze svého bytu

1 noc - S expřítelem Markem Šíšou se modelka schází pravidelně, když se potřebuje vyplakat na rameni. A nejen to...

5 týdnů - Obnovený vztah se zpěvákem Sámerem Issou znovu nevyšel. Ty dva k sobě poutá vášeň, ale shodnout se nedokážou. Jejich rozchod možná nebyl poslední.

4 týdny - Nového milence Michala Dvořáka představila Agáta po měsíčním vztahu. Má pro ni ale jednu vadu, nevyhledává popíjení alkoholu.