Chlapeček se narodil na gynekologicko-porodnické klinice Fakultní nemocnice v Brně-Bohunicích ve středu krátce po poledni. „Miminko mělo přijít na svět na Mezinárodní den žen, tedy 8.března,“ řekla Nedělnímu Blesku Antalová.

Porod byl velmi komplikovaný. „Paní Antalová byla moc statečná, protože rodila se zpožděním, porod nebyl jednoduchý a trval víc jak deset hodin,“ prozradil Nedělnímu Blesku zdroj z porodnice.

Fotogalerie
6 fotografií

Velkou oporou byl herečce manžel Josef Juráček. Včera Alenu i syna odvezl z porodnice domů do domku v brněnské čtvrti Nový Lískovec.

Alena Antalová má již dvě dcery – tříletou Alenku rok a půl starou Elenku.


Pojišťovnu odmítla už před otěhotněním

Antalová loni koncem roku přiznala, že další natáčení televizního románu odmítla sama měsíc před otěhotněním!

„Já už jsem nechtěla dál natáčet. Bylo to jen moje a manželovo rozhodnutí. A třetí těhotenství v tom nehrálo vůbec žádnou roli, jak se spekuluje.

Když jsem totiž další pokračování v roli Aničky v Pojišťovně štěstí odmítla, nebyla jsem ještě těhotná!“ prozradila herečka.

„Není mi líto, že moje postava už v seriálu nebude. Prostě jsem se rozhodla, že to ukončím. A záleží teď už jen na scénáristech a na režisérovi, jaký zvolí způsob zmizení Aničky ze seriálu,“ prozradila tehdy Alena Antalová.