„Když mi to řekla, byl jsem v šoku. Ve třiadvaceti se na otcovství rozhodně necítím,“ svěřil Blesk.cz Sámer.

Agáta o miminku mluví již delší dobu. Jako otce si dokázala představit už expartnera Roberta Hájka (44).

Agáta začala o své touze po mateřství mluvit zhruba před rokem. Dokonce uvažovala i tom, že by dítě chtěla adoptovat. „Myslím si ale, že dítě bych vedle své práce zvládla,“ tvrdila. A nemá problém o dítěti mluvit už na začátku vztahu.

„Je to chlap, kterého si umím představit jako otce svých dětí. Chci s ním miminko,“ svěřila Blesku pár dní poté, co začala chodit se zlatníkem Robertem Hájkem. Ten jí dal ale po třech měsících a dovolené v Thajsku kopačky.

Myšlenka na to, že by si pořídila dítě, ale Agátu neopustila. Domnívá se, že finanční zázemí si zajistit dokáže.

Fotogalerie
4 fotografie

Zvláště teď, když má vlastní modelingovou agenturu. Poukazuje i na svoji matku Veroniku Žilkovou, která ji měla ve stejném věku a při práci se dokázala postarat hned o sedm dětí. „Jedno bych zvládla levou zadní,“ tvrdí Agáta.

Se Sámerem se dala znovu dohromady před měsícem. Zpěvák a modelka se hned navzájem vychválili, jaký spolu mají úžasný sex. Tuto středu už ale Agáta na Sámera »vybalila« svůj návrh na rodičovství. „Řekla mi, že se mnou chce dítě. Ale na to se fakt necítím.

Doufám, že ji to pustí,“ svěřil Blesku šokovaný Sámer. Vzhledem k tomu, že Agáta prozradila, že nepoužívá žádnou antikoncepci, by měl být na pozoru. Modelka všude rozhlašuje, jak je zamilovaná, a na dotaz Blesku, zda si se Sámerem opravdu přeje dítě, poslala souhlasnou esemesku.

DISKUZE: Dokážete si představit Sámera a Agátu, jak spolu vychovávají dítě?

Fantastický sex se Sámerem už Agátě nestačí, chtěla by s ním miminko