Místo doktorky Gity si tam zahraje vášnivou a temperamentní exmanželku jednoho z lékařů. Herečka přitom českou Ordinaci opustila proto, že nechtěla hrát intimní scény s Petrem Rychlým!


300611:gallery:true:true

V Česku: Daniela jako doktorka Gita Petrová


Daniela Šinkorová sice roli přijala, ale se strachem. Dokonce se obává, že ačkoli je Slovenka, bude mít s rodným jazykem potíže. "Nemám problém se slovní zásobou. Jediné, z čeho mám obavy, je český přízvuk," přiznala před natáčením. Šinkorová dostala ve slovenské Ordinaci roli Simony Gašparové, bývalé manželky lékaře z pohotovosti. Podle scénáře je vášnivá a temperamentní. Zda se její vášeň promítne i do intimnějších scén a jak to 'přežije' hereččin žárlivý milenec, kvůli kterému opustila nejpopulárnější český seriál, je zatím otázkou.


300688:gallery:true:true

Na Slovensku: Jako zraněná Simona


Šinkorová v české verzi Ordinace v růžové zahradě odmítla podepsat smlouvu na další řadu seriálu kvůli tomu, že scénář předepisoval doktorce Gitě Petrové více intimních scén s primářem Čestmírem Mázlem. Sama tvrdila, že se jí nezdá vývoj její postavy. Ve štábu ale všichni věděli o žárlivosti jejího milence Ladislava Poláka. Kvůli němu zmizela z obrazovky, přišla o vysněnou muzikálovou roli a živí se příležitostným moderováním společenských akcí.