Všichni tři aktéři to ale vehementně popírají. "Helena upadla na futra," řekl včera Blesku Lešek.

Fotogalerie
2 fotografie

K incidentu mělo dojít v sobotu večer, kdy se Helena, její matka Alena a otčím Lešek sešli ve vršovické hospůdce. Zpěvák se opil a pak prý obě ženy zmlátil. Taková je verze lidí z okolí Zeťové. A co na to její matka? "Je pravda, že Lešek celý den nejedl a stačilo mu pár panáků. Možná dal ránu pěstí do stolu, ale to se stává," řekla Blesku Alena Semelková.

Jí samotné podle jejích slov nic není a Helena se poranila, když den poté zakopla o psa a spadla na dveře. "Je fakt, že jsem zapařil. Ale z hospody jsem odcházel jako první a to, že se Heleně něco stalo, když se praštila o dveře, mi volala Alena až včera," řekl Blesku Semelka.

Helena Zeťová říká, že se za rodiči v hospodě zastavila jen na chvíli. "Celou noc jsem pařila v Harley's baru. A jestli byly mezi rodiči nějaké spory, do toho mě netahejte. Nechci, aby někdo poškozoval Leška kvůli tomu, že si já doma rozbiju hubu o štěně," řekla včera. Dokonce popírala, že by vůbec nějaké monokly měla.

"V pondělí ve čtyři odpoledne jsem spadla a praštila se o kliku u dveří. Udělala se mi z toho modřinka pod pravým okem. Kvůli tomu jsem i zrušila jedno focení," přišla včera Helena s další verzí. Na svém trvala i poté, co viděla snímek, který pořídili fotoreportéři Blesku.

"To, co by mohl někdo na fotce pokládat za monokly, je jenom stín od kšiltu. Ostatně, už jsem si pár věcí zažila a vždycky jsem měla monokl jen jeden," dodala.