V seriálu dostane jednu z hlavních rolí! Přitom kvůli žárlivosti přítele Ladislava Poláka (42) se herečka vzdala role Gity v Ordinaci v růžové zahradě. A Dokonalý svět bude plný milostných scén. Co se s Danielou stalo, že obrátila?

Fotogalerie
4 fotografie

Seriál režiséra Víta Karase (31) z prostředí módního časopisu bude nabitý choulostivými okamžiky, milostnými zápletkami a intrikami krásných žen. A role jedné takové muži obletované sexy dámy se má zhostit právě Daniela. "Daniela bude vystupovat jako nádherná a žádaná žena," potvrdil zdroj Blesku.

Danielin přítel buď svoji žárlivost dostal pod kontrolu, nebo si Šinkorová uvědomila, že je škoda, aby jí slibná herecká kariéra utekla mezi prsty. Proto teď se svým přítelem Ladislavem svádí boj. Podle informací Blesku totiž ještě nepodepsala na Dokonalý svět smlouvu. A o jejím obsazení dokonce neví ani hlavní hrdinka Tereza Brodská. "O Daniele jsem zatím nic neslyšela," přiznala Tereza.

Nova na jméno Šinkorové v seriálu hodně sází. A protože to má být dokonale načasovaný hit, zarytě mlčí. "Nemůžu vám zatím nic potvrdit," odpověděla Blesku obezřetně Michaela Fričová, mluvčí TV Nova.

Daniela Šinkorová Blesku po celý den nebrala telefon. Seriál z prostředí lifestylového časopisu si vzal vzor v úspěšném americkém filmu s Meryl Streepovou v hlavní roli jako majitelky vydavatelství. Tu v seriálu ztělesní Tereza Brodská a Daniela Šinkorová by jí měla sekundovat ještě s Jitkou Čvančarovou.