Proč se ale k sobě sestry chovají tak lhostejně? Může za to režisér Miloš Forman!

V roce 1957 bylo herečce Janě Brejchové 17 let a provdala se za dnes už Oscary ověnčeného režiséra Miloše Formana. "Miloš byl do Jany blázen a ona byla také zamilovaná až po uši," řekl nám dobrý známý manželského trojúhelníku.

Jenže přišel rok 1965 a Miloš Forman obsadil do slavného snímku Lásky jedné plavovlásky Janinu sestru Hanu. V průběhu filmování se s ní zapletl a manželka Jana to nevydýchala. "Jakmile to zjistila, s manželstvím byl rychle konec," říká přítel manželského páru. Jana odjela točit do Německa, kde se seznámila se svým dalším manželem, a s Formanem se rozvedli.

Fotogalerie
1 fotografie

"Miloš velice brzy přišel na to, že Janu stále miluje a chtěl všechno vrátit. Zároveň mu bylo ale jasné, že už o ni přišel," popisuje kamarád manželů.

Pro Hanu zase Miloš Forman znamená dodnes nenaplněnou lásku. Na rozdíl od Jany si ale se slavným režisérem Hana stále dopisuje. "Jsou spolu od té doby v neustálém kontaktu. A když je Miloš v Čechách, zpravidla se vidí," říká zdroj Blesku s tím, že Forman už se stará, jak Haně Brejchové v její současné situaci pomoct. Přátel a kamarádů moc nemá. A její dvě dcery se také nepřetrhnou.

"Netuším, jak dlouho tam máma bude. Zatím nemá, kam se vrátit," řekla Blesku stroze Hanina dcera Veronika, která teď používá matčin mobil. Jako by chtěla naznačit, že mámu nechá v Bohnicích bez kontaktu se světem, dokud nebude mít vyhořelý byt zrekonstruovaný.