Výkřiky, slzy, třes a neuvěřitelný strach. Tak skončila návštěva známé modelky v pátečním pořadu "Uvolněte se, prosím". Andrea vystoupila jako první host a vypadalo to tak, že si natáčení docela užívá. Všechno se ale změnilo po příchodu třetího hosta, sociobiologa Daniela Frynta.

Ten si s sebou přinesl netradiční "pomůcky" v podobě exotických hadů a ještěra, které měl schované v proutěných nádobách. A tak to raději mělo i zůstat... Jan Kraus totiž nevydržel svou zvědavost a zvířata začal po jednom z nádob vysvobozovat. "Andreo, vy se raději nedívejte," tušil  Kraus modelčinu reakci. Ta ho však neposlechla a strašně se vylekala.

Začala vykřikovat jak smyslů zbavená a dokonce pěstí bouchala do Ondřeje Brzobohatého, který seděl jako host vedle ní. "Ježišmarjá, fuj," křičela Verešová. "Zvířata mám ráda, ale...," modelka dokonce zapomněla, že v pořadu mluví slovensky a dál "hysterčila" v češtině. "On  do mě bouchá," stěžoval si Brzobohatý mezitím, co si Verešová utírala slzy strachu.

Kraus to nakonec nevydržel a modelku, která je na začátku devátého měsíce těhotenství, odvedl za ruku do zákulisí. "Kdybych se nevrátil, tak rodíme," vtipkoval moderátor. V zákulisí se však Andrea uklidnila a vrátil  se až na závěr celé show.