Agáta ve spolupráci s bodyguardy srazila Lucii na lopatky.

"Za to že si mě dovolila Petrišková obvinit ze sexu s Marešem, ji zničím," řekla Blesku před pár dny Agáta Hanychová. A slib začala plnit.

Petrišková dorazila na Playboy párty do klubu Solidní nejistota, kde už nějakou chvíli s přáteli a staronovým přítelem Markem Šíšou popíjela Hanychová. Když ji Petrišková zahlédla, okamžitě se vydala jejím směrem, aby s ní narušené vztahy narovnala. Marně!

Jakmile se přiblížila, Agáta začala: "Vypadni ode mě, ty děvko!" a drsně ji odstrčila. Petrišková měla co dělat, aby se udržela na nohou a nepolíbila zem. Před hněvem Agáty raději utekla na toaletu.

Agátě to ale nestačilo. Okamžitě kontaktovala majitele klubu a z pozice slavnější modelky požádala o vykázání Petriškové z klubu. "Dali mi k dispozici dva členy ochranky. Počkali jsme si na ni před toaletami a ochranka ji a jejího partnera vyhodila," řekla Blesku hrdě Agáta.

Jeden z členů ochranky dokonce netrpělivě ťukal na dveře toalety, aby odchod Petriškové urychlil. Lucie Petrišková ani její partner se nezmohli na jedinou formu odporu. "Jsem z toho zcela rozhozená, vůbec jsem netušila, co Agáta, ta čubka, dokáže udělat," sdělila Blesku otřesená Petrišková. A to vůbec netuší, že Agáta v "likvidaci" Petriškové hodlá pokračovat dál.

Včera měla exmilenka Leoše Mareše předvádět na luxusní přehlídce. "Dala jsem organizátorům vybrat. Buď budu na přehlídce já, nebo Petrišková. A vybrali si správně, Lucii přehlídku zrušili," říká vítězně Agáta. "Pošpinila mé i Leošovo jméno a já neodpouštím. Ať se ke mně raději nikdy nepřibližuje," dodala Agáta

Fotogalerie
7 fotografií