Rádio Frekvence 1 se rozhodlo proti jeho show na Evropě 2 nasadit jako přímou konkurenci dvojici Těžkej Pokondr, která ho letos vyřadila i z moderování Českého slavíka!

Ranní show Leoše Mareše a Patrika Hezuckého (39) je jedním z nejúspěšnějších pořadů na rozhlasových vlnách. Roman Ondráček (42) a Miloš Pokorný (44) se ale rozhodli dobýt jejich post.

"Budeme se snažit přetáhnout úplně všechny posluchače na svou stranu. Jdeme do toho a chceme být nejlepší," tvrdí svorně. "Kluky jsme do rádia přivedli a pomohli jim ve startu kariéry, takže rivalitu k nim necítíme," doplňují s tím, že jsou podstatně jiní než jejich konkurenti. "Jsme jinde. Jsme dospělejší. Už tolik nekalíme, ani to tolik neřešíme. Ale to neznamená, že náš humor bude krotký," slibují Ondráček a Pokorný, jejichž pořad s názvem Ráno začíná v osm se bude vysílat každý všední den od 5. ledna mezi osmou a desátou ranní. Mareš s Hezuckým, které kdysi Pokorný s Ondráčkem do rádia přijímali, vysílají od šesti do devíti.

Nad rozhlasovou konkurencí si ale Mareš nemusí zoufat. Svítá mu totiž nová velká česko-slovenská televizní příležitost ve společném projektu TV Nova a TV Markíza. "Společný projekt našich televizí je jednou z alternativ v rámci připravovaných projektů," potvrdila mluvčí Markízy Olga Dúbravská. Jde o show na bázi vyhledávání talentů a Marešovou kolegyní má být Adela Banášová. Česká strana se k projektu nevyjádřila.

Fotogalerie
1 fotografie