Se svým novým seriálovým přítelem Mirkem Hrabětem (26) totiž bude mít Nikol několik milostných scén.

Vysoký, udělaný, přitom šíhlý, modrooký. To je herec Mirek Hrabě. Prošel několika seriály a v polovině listopadu začal natáčet pátou řadu Pojišťovny štěstí, kde bude milencem Nikol Štírové. A ta se má opravdu na co těšit!

Fotogalerie
5 fotografií

„Před natáčením jsem se s Nikol neznal, ale až dojde na líbací scény, rozhodně to neošidím!“ říká s úsměvem herec. „Když mám dát kolegyni opravdovou pusu, jak se říká pořádný francouzák, jdu do toho naplno. Jestli si pak na mě bude někdo stěžovat, tak prosím, ale já to rád risknu. Vždycky jsem ve svém životě riskoval, jsem kluk z Moravy. A nedělám nic polovičatě,“ přiznává herec.

»Líbač« Hrabě už párkrát zaskočil svou hereckou partnerku. „Jednu jsem začal líbat a ona úplně vypadla z role,“ vzpomíná Hrabě. A dodal, že trochu zaskočená byla líbáním i Lucie Vondráčková, jeho herecká partnerka v muzikálu Touha v Divadle Kalich.

Režiséři většinou vrní blahem, když Hrabě ve filmu věrohodně líbá, výjimkou byl ale Zdeněk Troška. „ Měl jsem v jedné pohádce finální scénu s princeznou, já v secesním kostýmku, ona ve voláncích. Tak jsem přiběhl a dal jí pořádnou pusu. A pan Troška to zastavil a poučil mě: To je pro děti mezi pěti a deseti lety, já tam žádný jazyk vidět nechci. To je pohádková pusinka, mlask mlask a děkujeme…“