"Oba jsme zdrávi a Romíšek je nádherný," svěřila Míša exkluzivně Blesku.

Fotogalerie
2 fotografie


Michaela už před časem přiznala, že po dítěti moc touží. Teď se její životní sen vyplnil. Měří 49 centimetrů a váží 3 400 gramů. "Moc děkuju prostřednictvím Blesku mému porodníkovi Janě Skřenkové a vůbec celému týmu. Měla jsem díky nim celé těhotenství úžasné a bezproblémové. A to včetně porodu," prozradila Míša.

Malý Roman přišel na svět v porodnici U Apolináře 24. listopadu, přesně měsíc před Štědrým dnem a je pro své rodiče nejkrásnějším předvánočním dárkem. "Nyní jsme už s Romim doma," řekla Blesku spokojeně Míša. A jedním dechem dodala, že je šťastná. "Roman mi dává pocit štěstí a opory," nechala se slyšet herečka.

Podnikatele Romana Holomka potkala herečka po rozvodu s Jiřím Pomejem a jsou spolu už dva roky. Z prvního manželství má Holomek dospělou dceru Barboru. Své první dítě s Míšou počali na exotické dovolené v Thajsku. Z porodnice přivezl Roman svou rodinku do pražského bytu, kde bude první dny Míše pomáhat její maminka. Po Vánocích se ale už Kuklová s miminkem chystá na poklidnou Moravu, kde má její přítel u Brna mlýn. Právě tady na blízké zřícenině hradu Dub blízko Popůvek, odkud novopečený otec pochází, si Míša s Romanem dali slib. Své 'Ano' vyřkli sice jen symbolicky, pouze před Bohem, ale na znamení, že k sobě navěky patří, si vyměnili prstýnky. Hana