Bez jejího vědomí ale byla obsazena Iveta Bartošová (42). Před dvěma roky prý produkce s Basikovou skutečně jednala, ale tím vše skončilo a Basikové obvinění ve chvíli, kdy vyšlo najevo její těhotenství, připadají produkci absurdní.

Fotogalerie
1 fotografie


"Studovala jsem libreto, učila se texty. Bylo pár měsíců před podpisem smlouvy a v novinách (!!!) jsem se dočetla, že se konala tisková konference k Moně Lise a v hlavní roli se představí Iveta Bartošová. Můj manažer zavolal producentovi a poslal ho do pr..." nechala se Basiková nedávno slyšet.

Producent Oldřich Lichtenberg (44) zpěvačku nepřímo obviňuje ze lži. "Mediální vyjádření Báry nám připadají smutná a pozoruhodná. Tvrdí, že se dlouhodobě učila texty – nikdy žádné neměla, studovala scénář – nikdy ho neměla, pouze scénosled. A učila se prý hudbu – měla ovšem k dispozici pouze několik minut písní bez určení, ke které roli náleží," reaguje Lichtenberg.

"Báře přejeme vše nejlepší, jen ji moc prosíme, aby korigovala svá stanoviska, která se zvlášť v kontextu jejího těhotenství ukazují jako zcela absurdní," dodává producent