Adriana Sklenaříková přišla minulý čtvrtek večer do luxusní restaurace Le Monde v centru Bratislavy v doprovodu svého manžela Christiana Carembeu (38), odcházela z ní však s Anthony Delonem!

Topmodelka Adriana Sklenaříková a Anthony Delon byli hlavními hvězdami VIP party v centru Bratislavy.
Autor: Miro Chrumka

Adriana a syn známého francouzského herce Alaina Delona nastoupili krátce po půlnoci spolu do auta se šoférem a nechali se Hviezdoslavova náměstí odvézt do hotelu, kde oba bydleli. Karembeu zůstal v Bratislavě na ocet!

Jeho manželka s ním sice na party absolvovala několik nevyhnutelných povinností, jako je například seznamování s některými z 200 prominentních hostů či společné fotografování, ale jinak se celý večer více ukazovala ve společnosti svého francouzského kamaráda Anthonyho Delona, se kterým dokonce okolo půlnoci odešla do hotelu.

Fotogalerie
4 fotografie

"Adriana pospíchala za svou matkou, která na ni v hotelu čekala a Christian se setkal s několika fotbalovými kamarády, například Dušanem Tittelem, se kterým si chtěl ještě popovídat. Tak jsme ještě spolu šli do jednoho tanečního klubu. Není to nic neobvyklého," vysvětluje nezvyklé odloučení slavného manželského páru manažer modelky Miro Šimonič.

Fakt, že Adriana odešla s Anthonym, komentoval slovy: "Nevidím na tom nic zlého. Je to jejich rodinný přítel a navíc jsou oba tvářemi projektu City Gate, který teď v Bratislavě propagují."