To vše naprosto bez ostyšně a před televizními kamerami. TV JOJ v pondělí spustila svůj nový pořad Webmaster. A co že vedlo moderátory začít novou show takto zostra a co na celou záležitost říká těhotná Andrea?

Vše začalo úplně nevinně. V premiérovém dílu o perličkách zachycených v internetové síti došla na přetřes právě modelka Verešová. Hlavnímu moderátorovi pořadu Matěji 'Sajfa' Cifrovi sekundoval producent a choreograf Ivo Ladižinský, který se s Andreou zná od roku 1999, kdy byla Andrea získala titul a korunku Miss Slovensko.

Fotogalerie
2 fotografie


Dnes, po devíti letech, ji Ladižanský místo korunky nasadil titul 'kráva'. Moderátor Sajfa položil Ivovi zcela nevinnou otázku: "Co tě na Andreu napadne například nyní, když žije s Volopichem?" Ladižinského odpověď stála opravdu za to! "Od té doby, co je s Volopichem, mu kamarádi v Praze prý přezdívají Krávopich. Ale netuším, proč," uvedl bezelstně Ladižinský.

Slovenský sesterský deník Blesku, Nový čas, se Ladižinského zeptal, jak tuhle svou poznámku vlastně myslel. "To byl jen starý český vtip, který vznikl v době, kdy se Andrea Verešová vdávala za Daniela Volopicha. A já jsem ho v televizi jen dal k dobru," vysvětluje choreograf. "Není to žádný útok na její osobu. S Andreou se známe dlouhé roky a výborně spolu vycházíme. Určitě pochopila, že jde o žert," hájil se Ladižinský.

A co na to sama Andrea? Zdá se, že těhotnou manželku známého podnikatele tato epizoda nechala naprosto klidnou. "Nevadí mi to. Nejsem proti žádné legraci. Kdo chce, ať si klidně na můj účet zašpásuje. Na tom nic špatného není," prohlásila hrdě Andrea a dodala: "Manžel je na podobné věci zvyklý. Ani mě to vůbec nerozhodilo."

"Nikdo z nás za své jméno nemůže. I já si často sama ze sebe dělám legraci. Jsou přece i horší věci," omlouvala Ladižinského Andrea.