Vyčítají jí hlavně nedostatečné vzdělání a vadí jim i spekulace o její jiné sexuální orientaci.

Hořkou pachuť dostala veselka hudebníka Ondřeje Brzobohatého (25) s PR manažerkou TV Nova Johanou Indrákovou (28). Jejich sobotní svatbu v Ledeburských zahradách totiž zcela ignorovali Ondřejovi rodiče Radoslav Brzobohatý (76) s Hanou Gregorovou (56) i sestra Rola (31).

Fotogalerie
2 fotografie

Vztah Ondřejových rodičů k jeho přítelkyni a nyní už manželce Johaně byl celých pět let velmi problematický. Celou situaci však podle rodinné známé ještě víc vyhrotil způsob, jakým Ondřej svým rodičům oznámil, že svou milovanou požádal o ruku.

"Bylo to dost hrubé a naši jsou z toho nešťastní," řekla jen Ondřejova sestra Rola Brzobohatá. Radoslav Brzobohatý s Hanou Gregorovou se proto nakonec rozhodli svatbu svého jediného syna zcela ignorovat.

"Je to pro nás velmi bolestivé, ale prostě bychom to neunesli," řekla Blesku Hana Gregorová, která neskrývá, že si se svou snachou nikdy nepadla do oka, ještě víc ji však mrzí forma, jakou ji syn o svatbě informoval.

Známí rodiny Brzobohatých se navíc shodují v tom, že Ondřejovým rodičům vadí nedokončené středoškolské vzdělání jeho partnerky, stejně jako její problematické rodinné zázemí či spekulace o jiné sexuální orientaci. Samotní novomanželé odmítají veškeré rodinné nesváry jakkoli komentovat a svůj velký den si navzdory problémům užili podle svého.

Po obřadu s knězem unitářské církve, během něhož svůj manželský slib stvrdili mimořádně dlouhým polibkem, následoval ještě soukromý mejdan v Želkovicích.