Zpěvačka na sobě neměla gram make-upu a maskér jí dokonce zúžil rty a 'vygumoval' obočí. Postupoval přesně podle repliky nejslavnějšího portrétu všech dob od Leonarda da Vinciho.

"To není můj styl. Nejsem exhibicionista. Navíc jsem vdaná, a především matka," vysvětluje svoje odmítnutí Iveta, která poslední takovou nabídku dostala před třemi lety. "To mně úplně vážně nabízeli 3 miliony, a tak jsem úplně vážně řekla třikrát ne!" svěřila se zpěvačka, která prý vůbec nechápe, že by jí teď mohl chtít někdo nahou jako slavnou Giocondu, kterou jezdí celý svět okukoval do Louvru. "Připadám si tak trochu divně. Nežensky. Možná jako mužský," reagovala bezprostředně poté, co ji maskér 'dodělal'.

Fotogalerie
2 fotografie

Jako Mona Lisa bude ale Bartošová už od března zpívat v Divadle Broadway a musí si zvykat. Dokonce má za sebou už první muzikálovou písničku Jako Fénix, která za pár dní vyjde na albu '22'. Do té doby prý ale musí zajet na hřbitov za svojí první láskou, Petrem Sepéšim.

"On mi vlastně vymyslel název alba. Před 22 lety jsme se seznámili. Před 22 lety jsem písničkou Léto odstartovala sólovou dráhu. Dosud mi vyšlo 22 alb a 22 let jsem čekala, než si mě někdo vezme. A 22 a 22 je 44 a tolik bude Jirkovi 13. prosince na předávání Slavíka. Je to moje číslo, můj život," říká Iveta.