Těžko říct, co Mareš řekl své manželce, že dělá v Karlových Varech, ale pravda to určitě nebyla. Protože to by své ženě musel říct, že se v podnapilém stavu objímal a ohmatával s blondýnkou, která se od něj nehnula ani na krok. A také to, co se dělo poté, když spolu následně odešli do hříšné karlovarské noci.

Fotogalerie
5 fotografií


Tohle všechno navíc dělal na veřejnosti a zcela bez zábran a bez jakýchkoliv pokusů se schovat. Lidé, kteří ho poznali tak nevěřili vlastním očím. „On se snad fakt úplně zbláznil. Copak nevidí, jak tímhle Moniku ponižuje? Ona mu dá druhého syna a on se jí za to odmění tím, že jí nechá doma s dětmi samotnou a sám si jede do Varů, kde jí takhle podvádí. Navíc to dělá přede všemi,“ podivoval se jeden z Marešových známých, který ho s přítulnou blondýnkou potkal přímo před hotelem Thermal.

Monika Marešová, matka moderátorových synů Jakuba a Matěje, vždy všechny zvěsti o nevěře svého manžela odmítala s tím, že ho při tom nikdy nikdo nevyfotil ani nepředložil žádný důkaz. Takže Moniko, teď se dobře podívej na naše fotografie. Už je ti to konečně jasné?

Kdo je ona tajemná blondýnka?
Jedná se o přerovskou rodačku Gabrielu Kořínkovou (23), finalistku soutěží Miss ČR 2007 a Česká Miss 2009, v roce 2007 získala v Číně na soutěži Miss bikini international titul 1. vicemiss. V současné době se věnuje studiu VOŠ oděvního designu a také Leoši Marešovi.

Více čtěte v úterním tištěném Blesku!