Video
Video se připravuje ...

Vítězky České Miss 2013 Jan Jedlička, Markéta Reinischová

Deset finalistek se ucházelo o korunku České Miss 2013, radovat se z ní však mohla jen jedna. Vítězkou prestižní soutěže krásy se nakonec stala dívka s číslem sedm - krátkovlasá Gabriela Kratochvílová.

Celý slavnostní večer jsme pro Vás sledovali živě - poprvé v historii Blesk.cz ve videopřenosu, a také v již klasickém textovém on-line přenosu.

Na vyhlášení vítězek v Hudebním divadle Karlín a na obrazovce Prima Family, kterým provázel moderátor Libor Bouček, dorazila samozřejmě celá řada slavných hostů.

Na pódiu se vystřídali zpěváci Jiří Korn, Ondřej Brzobohatý mladší, Tomáš Klus i Karel Gott, který Klusovi uštědřil vtipnou poznámku, že mu aktuální Zlatý Slavík dělá vlastně předskokana. Gott tak narážel na Klusovo vítězství v posledním ročníku hudební soutěže.

Další celebrity se pak objevily na červeném koberci a v hledišti. Nechyběli třeba Leoš Mareš s Petrou Faltýnovou, Jiří Šlégr s Lucií Královou, do poroty usedli Marie Rottrová a Miroslav Donutil... A u čestné lóže sledovala galavečer vdova po prezidentu Havlovi Dagmar, která včera oslavila 60. narozeniny. Doprovázela ji přitom její dcera Nina. Jak dopadly celebrity v módní policii naší Františky?

Ale zpátky k vítězce. Korunku jí předal zahraniční host - legendární italská herečka Ornella Muti. Krásná Gabriela pak před tím, než došlo na finálový večer, Blesku prozradila, že pánové mají smůlu - je zadaná. i když... Skromná vítězka má sestru, která je prý ještě krásnější, než ona sama! 

Video
Video se připravuje ...

Gábina ještě netuší, že se stane novou Českou Miss 2013. Co Blesku prozradila? Thomas Kruchina, Petr Soukup


Fotogalerie
19 fotografií