Italská sexbomba, která přiletěla kvůli dnešnímu večeru už ve čtvrtek, před několika minutami dorazila na finále České Miss 2013. Na červeném koberci jí doprovází osobní bodyguard a proto herečka vchodem jen "proletěla". 

Jaké překvapení bylo, když se mezi dveřmi objevila bývalá první dáma Dagmar Havlová s dcerou Ninou. Obě zvolily modrou róbu.

Česká topmodelka Tereza Maxová zvolila pro večer krátké černé šaty. Svého přítele Buraka Oymena nechala doma a přišla sama.

Ani české missky z předchozích ročníků si takovou událost jako je finálový večer nemohou nechat ujít. Vždyť tomu není tak dlouho, co ony samy stály před porotou na pódiu a bojovaly o korunku krásy. Jitka Válková, která zvítězila v roce 2010, přišla v rajcovních červených šatech. Doprovod ji samozřejmě děla její přítel Mirek Cipra.

Miss České republiky 2009 Aneta Vignerová zvolila pro tento večer stříbrné metalové šaty, které sahají až na zem. Jak už je téměř tradicí, na finálový večer přišla opět bez přítele a fotbalisty Tomáše Ujfalušiho.

Fotogalerie
20 fotografií