Tereza byla po několikahodinovém příletu dost unavená, přesto na ni nebyly znát žádné stopy únavy. Naopak. Úsměvy rozdávala na všechny strany a bylo na ní vidět, jak je šťastná, že už je doma. „Let byl dlouhý, ale letěla jsem v business class, takže o to byl pohodlnější. Jsem hrozně ráda, že jsem doma,“ řekla Tereza Blesk.cz pár minut po příletu.

Zatímco po korunovaci ostatní kandidátky Filipíny opustily, Tereza tam ještě několik dní zůstala. „Poskytovala jsem různé rozhovory do novin, zúčastnila jsem se focení pro novináře a také jsem byla pozvána do filipínských talkshow,“ vyprávěla Tereza, jak trávila poslední dny ve slunné zemi.

Největším překvapením pro Terezu byly její rodiče, kteří na ni čekali ve VIP salonku. „Vůbec jsem je tu nečekala. Měli jsme se tu setkat až poždeji v Praze. Je to obrovské překvapení,“ radovala se Tereza.

Fajksovou samozřejmě přivítala i ředitelka soutěže Česká Miss Michaela Maláčová, která měla z jejího vítězství obrovskou radost a předala ji krásnou kytici. „Jsem stále v takovém pozitivním šoku. Doufala jsem, že to jednou příjde, ale nečekala jsem, že to bude rovnou vítězství. Mám upřímnou radost,“ prozradila Blesk.cz své pocity Maláčová.

Video
Video se připravuje ...

Miss Earth Tereza Fajksová přiletěla domů Jan Jedlička, Tereza Kuhnelová

Fotogalerie
5 fotografií