Česká Miss Earth se už pilně připravuje na finále mezinárodní soutěže krásy. Podle jejích slov je nejdůležitější psychická a fyzická vyrovnanost a na to se v posledních dnech také soustředí.

Z konkurence strach nemá

Zkušenosti z celosvětových soutěží má a tak z konkurence nemá obavy. „Já se konkurence nebojím, spíš se těším. Každá dívka je naprosto jiná a já mohu mít výhodu v tom, že jsem blondýnka. Ale vše záleží na porotě,“ přiznala sebevědomá misska. „Od Filipínců už teď dostávám každý den spousty dopisů, ve kterých mi fandí a modlí se za mě, abych vyhrála. Jsem jejich černý kůň,“ směje se Tereza a doufá, že jejich modlitby budou vyslyšeny.

Ekologie se bojí

Z čeho má ale česká Miss Earth největší obavy, jsou ekologické otázky. „Bojím se otázek, které tam budou. Budou zaměřené na ekologii, na což nejste připraveni nikdy, pokud tento obor přímo nestudujete,“ svěřila své obavy Tereza, která má ale velkou šanci zazářit v disciplíně v plavkách. Jediné čemu se Fajksová na finálovém večeru vyhne, bude volná disciplína. „Zpívat ani tančit neumím a bez tohoto nadání v podstatě nemáte šanci. Já jsem bývalá volejbalistka, s čímž bych nejspíš neuspěla,“ vysvětlila nám modelka.

Velký boj o korunku a titul Miss Earth 2012 se povede už 24. listopadu 2012 a Blesk bude jako jediný u toho.  

Fotogalerie
4 fotografie