"Není to oficiální koncert, jsou to zatím jen běžná komerční vystoupení. Dara je zpěvačka, je to její povolání, tak už musí začít zase zpívat. Vystoupení je naplánované poté, co už budeme vědět výsledky vyšetřování," sdělila Blesk.cz zpěvaččina manažerka Skallová.

Své pěvecké aktivity po události z července totiž zrušila. "S vystupováním začínám v polovině září. Po těžkém období, kdy jsem zrušila veškerou práci, už musím začít vystupovat, kdybych to dále oddalovala, tak už bych se na pódium nemusela dostat nikdy, " řekla Blesk.cz Dara Rolins.

Je čas vrátit se do práce

Jejím prvním vystoupením po havárii bude na oldies diskotéce v Banské Bystrici, která se uskuteční 18. září. Zpěvačka měla natáčet i nové album. To chtěla vydat ještě před Vánocemi, ale po nehodě nahrávání zrušila.

Zpěvačka také posunula své obchodní aktivity. Novou prodejnu s nábytkem měla nejprve v polovině září otevřít v Praze a později i v Bratislavě. Slavnostní otevření se však podle nového plánu odsunulo na začátek října.

Otevírání obchodu se odložilo na říjen

"Doufáme, že v té době již budeme vědět výsledky vyšetřování a na otevření bude lepší atmosféra," vyjádřila se zpěvaččina manažerka Eva Skallová. Jak vysvětlila, důležitějším důvodem je ale prestižní host. "Majitel jednoho karibského komplexu, pro kterého jsme navrhli kolekci prostírání, projevil zájem přijít na otevření. Z pracovních důvodů se však může dostavit až v říjnu. Hlavně kvůli němu se tato událost přesouvala, "dodala.

Ke srážce terénního auta, které řídila Dara Rolins, s motocyklem došlo v sobotu 10. července v pražském Šáreckém údolí. Motocyklista se vracel k rodině z rybaření. Na malé motorce, která nedokáže jít více než 40 km/h, se údajně v zatáčce snažil vyhnout jámě na úzké cestě a cyklistovi. Čelně se však přitom srazil s autem, které řídila Rolins. V autě údajně seděla i zpěvaččina dcera.

Podle dosavadních výsledků vyšetřování nenese zpěvačka za autonehodu vinu. Na oficiální verdikt si Dara, která již policii podala vysvětlení, ale bude muset ještě nějaký čas počkat.