Útočištěm pro Homolu a malou Lauru je obec Vyžlovka, kde společně s Darou bydlí. Tady se pokoušejí zapomenout na události minulých týdnů, ale moc to nejde.

„Není to pro nás jednoduché období, to jistě chápete,“ přiznává Homola. „Laura si neuvědomuje, co se stalo. Snažím se ji uchránit před negativními reakcemi lidí,“ dodává.

Fotogalerie
1 fotografie

Snaží se nahradit mámu

Dcerce o program pečuje tak, aby nevnímala, že její maminka není doma. „Teď v létě jsme pořád venku, v lese, u rybníka nebo někde na hřišti. Voda Lauru baví asi ze všeho nejvíc. Někdy ji vezmu i do studia, kde právě doděláváme album. Ze studia je nadšená,“ řekl Matěj.

Sám pečuje i o domácnost. „Nedá se říct, co mě jako chlapa v domě baví nejvíc, ale nejméně určitě to, že se nemám na koho vymluvit, když je v domě nepořádek.“ V souvislosti s Dařinou nehodou se začalo spekulovat, jestli ještě žije. Neboť navzdory tomu, že zpěvačka prožívala krušné chvíle, její partner s ní nebyl.

„Nemohu jen tak zrušit vystoupení, jsem člen kapely a ne sólový hráč. Ale Dara to ode mě nežádala. Smlouvy máme do konce léta,“ vysvětluje hudebník. Jeho máma dříve potvrdila, že Matěj byl s Darou již v ten večer, když srazila motocyklistu, a ne až o čtyři dny později, jak se říkalo. A odpověď Matěje na otázku, zda ještě se zpěvačkou tvoří pár? „Takové šumy se objevují od počátku našeho vztahu. Na řeči neříkám nic,“ uzavírá rázně diskuzi na toto téma.

(cas.sk)