Zpěvačka se v pátek odpoledne vrátila z týdenního pobytu v Bulharsku, kam odjela po tragické nehodě, kdy svým vozem usmrtila motocyklistu Jindřicha Rotrekla (†63), se svojí dcerou Laurou (2), manažerkou Evou Skallovou a její dcerou Charlottkou. Včera už však měla v plánu odletět do USA a jelikož Matěj v pátek i v sobotu vystupoval se svojí kapelou Wohnout, tak se pár nestihl setkat. Proto Dara odlet posunula na dnešní ráno.

Dara je teď na tom psychicky velmi špatně, nejlépe se cítí v přítomnosti svých nejbližších. Nevidět se více než dva týdny s partnerem by pro ni bylo utrpení. „S Matějem jsme si mysleli, že to zvládneme, abychom se viděli v sobotu, ale nevyšlo to a tak jsem odlet o den posunula,“ řekla Blesku Dara s tím, že celou něděli strávila s Matějem a Laurou.

Homola: Jsem rád, že jsme se viděli

Matěj objíždí se svojí kapelou Wohnout celé léto různé hudební festivaly. Na pátek i na sobotu měli Wohnouti sjednaný koncert, který se nedal zrušit, takže by se Matěj nestihl vidět se svými holkami. „Jsem rád, že mi Dara Lauru předala osobně. A jsem moc rád, že jsme se viděli,“ řekl Blesku Matěj, který teď bude po dobu pobytu Dary v Americe dceru celý týden hlídat.

Dara do USA odlétá kvůli připravovanému obchodu s nábytkem, který ponese její jméno. Rolins měla cestu do Ameriky domluvenou už dlouho dopředu a nedala se odložit, i když by zpěvačka v těchto chvílích raději byla se svou rodinou.

Fotogalerie
5 fotografií