Milan Sulej v nedělním semifinále zazpíval českou operní árii a všechny svým hlasem a výstupem ohromil. Před svým vystoupením ale stačil zahrát na city divákům. Přiznal, že má nyní onkologickými problémy a musí se léčit. Také prozradil, že byl adoptovaný. V deseti letech se to tak dozvěděl od svých kamarádů ze vsi. Na rodiče ale nezanevřel.

Setkání s matkou po 22 letech!

"V té době mě to nesmírně ranilo, nevěděl jsem, co mám dělat, ale zase nás to s rodiči ještě více utužilo, mám je o to raději," řekl Blesk.cz s úlevou v hlase. Milan měl tak od té doby možnost své rodiče kontaktovat, jenže tak neučinil.

Až o dvanáct let později projevila zájem o setkání jeho pravá maminka Šarlota. "Bylo to zvláštní setkání, přijela i s mými nevlastními sestrami Andreou a Ivetou, o nich jsem do té doby vůbec nevěděl, ale byli to pro mě naprosto cizí lidé. Táta s nimi ale nepřijel," pověděl nám Milan Sulej a dodal, že o setkání s tátou zatím nestojí, nemá důvod. K sestrám by si ale bližší vztah rád vybudoval.

Našli mu zhoubný nádor v krku

Operní zpěvák na jaře letošního roku prožil doslova peklo. Začalo to bolestmi v krku a od doktora se poté dozvěděl, že mu roste v krku nádor. Mohlo to tak ohrozit i jeho hlasivky a milovaný zpěv. Ihned musel na operaci a poté docházet na chemoterapii a ozařování.

"Byl jsem vyděšený, nevěděl jsem, jak to dopadne, samozřejmě jsem se o hlas bál. Co nejdříve jsem pak šel na operaci, v březnu mi zhoubný nádor vyndali a teď jdu v listopadu na prohlídku, tak snad bude všechno v pořádku," uzavřel pro Blesk.cz Sulej.

Milana Suleje jsme viděli už v soutěži X Factor, kde se snažil svým zpěvem zaujmout. Tehdy ale neuspěl, proto zkusil štěstí v Talentmanii. Postup do finále mu vyšel, tak uvidíme, jak se mu bude dařit v dalších kolech. Nabízí se ale otázka, jestli to náhodou nebyl Sulejův záměr, hrát divákům takto na city, aby od nich dostal více hlasů.

Fotogalerie
4 fotografie