Nikdo netušil, jak zareagovat. Z jejího vystoupení byli v šoku diváci, porota i moderátor Leoš Mareš, který ani nevěděl, na co se chtěl Gabriely zeptat. "Já jsem se na vás radši nekoukal a jen sledoval reakce diváků," přiznal zjevně zaskočený Mareš.

Na Vodrážkové bylo ze začátku vidět, že je dost nervózní. Když s číslem skončila, přišla velká úleva. Gabriela si dokonce nepřála ani postoupit dál do finále. "Určitě by měl postoupit kouzelník Miloš, zaslouží si to," prohlásila na adresu soupeře.

Poté si vytáhla z výstřihu píšťalu, olízla ji a strčila si ji do rozkroku.
Autor: Reprofoto TV Nova

Diváci, porota a moderátor byli v šoku!

Nakonec tedy nepostoupila. Oddechli si diváci i ona sama. S čím by se asi předvedla ve finále? To si můžeme jen domýšlet. Faktem je, že při jejích vystoupení se dějou bizarní věci! Nejprve si na castingu oholila své dlouhé vlasy, prý kvůli sázce. Nyní šokovala pískáním z rozkroku.

Jak to ale udělala? Opravdu si hudební nástroj zasunula "tam dolů"? Nebo byla píšťala na baterky a Gabriela spustila jen tlačítko?

Každopádně se její vystoupení do talentové soutěže opravdu nehodilo. Její show dokonce některé diváky pohoršila a nazvali ji "nechutným představením". Jak například dětem u obrazovek vysvětlit, proč pískání rozkrokem patří do televize? Gabrielu za její vystoupení nemůžeme odsuzovat, ale mohla si pro diváky připravit něco mnohem lepšího.

Co si o jejím vystoupení myslíte vy? Také umíte pískat jinou částí těla, než jsou ústa? Diskutujte pod článkem! Zajímají nás vaše postřehy.


Fotogalerie
9 fotografií