Rodiče Davídka jsou velmi zklamáni z chování maminky Adama paní Kmentové, ještě před tím, než duel dopadl pro Adama hůře, spolu strávili hezký víkend v Bratislavě a i jejich synové se skamarádili.

"Strávili jsme s rodiči Adama pěkný víkend, spřátelili jsme se a vyměnili jsme si telefoní čísla. Dokonce i Adam s Davidem se stali kamarády. Oba byli dopředu připravení na to, že jeden z nich vypadne," řekli Blesk.cz Dostálovi.

Adam měl výhody, přesto nepostoupil

S postupem Davida zřejmě nečekala ani produkce. Podle slov rodičů Davidovi den před vystoupením změnili a zkrátili písničku a Adamovi naopak přidali dokonce tanečníky z Bratislavy.

"Když jsme byli domluvení, že půjdeme na společnou procházku Bratislavou, tak Kmentovi nemohli, protože měli ještě další nadstandartní hodiny na nácvik pro Adama," prozradili Dostálovi výhody, které Adamovi produkce umožnila.

Je to obyčejná závist

Rodiče malého Davida uznávají, že to vůči Adamovi nebylo spravedlivé, ale oni o postupu nerozhodovali, rozhodli svými hlasy diváci. Navíc si mysleli, že budou v duelu s podobně postiženou dívkou na vozíčku Lenkou Pietrovou (22), která recituje básničky.

"Samozřejmě to cítím jako nespravedlnost, původně jsme si mysleli, že budeme soutěžit s tou slečnou na vozíku, mysleli jsme si, že nepostoupíme, že nemáme šanci a s tím počítala i paní Kmentová a kluci. Mrzí mě, že po bitvě je každý generál. To diváci rozhodli o tom, že jsme postoupili. Když Kmentovi odjížděli, tak jsme se loučili přátelsky, v pondělí nám dokonce posílali SMS zprávu, že na nás nezanevřeli a pak čtu takové věci, co paní Kmentová říká. Takže je to obyčejná závist, já nemůžu za to, že David postoupil," uzavřeli rodiče Dostálovi v rozhovoru pro Blesk.cz.

Fotogalerie
2 fotografie