22:52 Vážení čtenáři, třetí semifinálový večer skončil a s ním i online přenos Blesk.cz. Děkujeme za vaši pozornost a příští sobotu se budeme těšit opět nashledanou. Jak se vám dnešní večer líbil? Co vás nejvíce zaujalo? Napište nám svůj názor do diskuze.

22:50 Na závěr přímého přenosu si Leoš Mareš dovolil soukromou vsuvku. Pogratuloval žokeji Josefu Váňovi k dnešnímu vítězství ve Velké pardubické. Blesk.cz se také připojuje. Váňo, gratulujeme!

22:48 Do finále tak z nedělního večera postupuje tato pětice: Zpěvák Tomáš Ringel, žongléři Bratři v tricku, Alena Smolíková s Keysi, karatisté Rapiďáci a Petr Dopita s hrou na pilu.

22:47 Nejvíce hlasů od diváků získala Alena Smolíková s fenkou Keysi!

22:46 Tečkou za dnešním večerem bude vyhlášení absolutního vítěze. Odborníci na sázky tipují mladého Tomáše Ringela a Alenu Smolíkovou s fenkou Keysi.


22:44 Odborníci se zase sekli! Do finále postupuje Petr Dopita s hrou na pilu.

Petr Dopita hraje na pilu baladu z muzikálu Jesus Christ Superstar.
Autor: Reprofoto TV Nova

22:34 Lídr skupiny Zdeněk vystřihl skvělého Michaela Jacksona na popud Mareše. Škoda, že s tímhle číslem skupina Get Explode nevystoupila. Možná by zaujala více. Kdo nakonec postoupí? Petr si myslí, že postoupí mládí, velké naděje si prý s pilou nedává.

22:39 "Hudba super, ale image je pro mě nevkusná," řekla svůj názor Banášová.

22:29 Posledním vystupujícím je taneční skupina Get Explode v čele se zpěvákem Zdeňkem. Skupina tančí a hraje průměrně, ničím neohromí ani nepřekvapí. Možná lídr skupiny Zdeněk, který má rudé kontaktní čočky, diváky trochu šokuje!

22:25 "Dneska se tu s pilama prořízl pytel," řekl Genzer a ještě dodal, že není dobré s Petrem chodit na pivo, protože, když na něj zakřičí Dopito, všichni si můžou myslet, že je konec zábavy. Mareš si zase neodpustil lichotivou poznámku na Adelinu vizáž. "Vaše hra na pilu je, jako bych Adelu potíral medem!"

22:21 Petr si připravil píseň z muzikálu Jesus Christ Superstar, "Co je na tom tak zlého". Co na to říká porota? "Takových mistrovských hráčů na pilu, to aby člověk pohledal," ohodnotil výkon Troška.

22:17 Petr Dopita (63) je původně dřevořezbářem. Nakonec skončil u opery v divadle. Od 11 let hraje na pilu a v tom chce diváky ohromit.

22:16 Čeká nás poslední duel tohoto večera. Petr Dopita a Get Explode.


22:14 Do finále jdou překvapivě Rapiďáci! Ani sexy poloodhalené tanečnice nepomohly Sabrosuře k postupu. Diváci tak ocenili umění v karete.

Ani sexy tanečnice nestačily k postupu do finále! U diváků vyhráli kluci s karete.
Autor: Reprofoto TV Nova

22:11 Porotce Habera nebyl s výkonem spokojený, čekal prý více. Zřejmě by ho taneční číslo zaujalo, jen kdyby tanečnice byly nahé!

22:08 "Koukal jsem, co pod těma třásničkama máte? A pak jsem si všiml, že tam máte tanga! A víte, jak se řeknou tanga ve slovenštině? Tri niti v řiti," vypálí ze sebe Troška. Publikum se dobře baví.

22:03 Proti karatistům se představí sexy taneční skupina Sabrosura z Bratislavy! A v záloze má pořádně "hot" slečny! Zřejmě tak budou útočit na diváky svým sex-appealem! Ano, z tance opravdu číší erotika.. Tanečnice jsou oděné do minisukýnek s třásněmi a bílých podprsenek.

Mareš "zneškodnil" svým chvatem malého karatistu. Vše bylo samozřejmě myšleno ze srandy.
Autor: Reprofoto TV Nova

21:54 Suchánek je prý zkušený karatista, takže klukům jen dal pár pokynů. "Chvua čo, ajke tero, chatama če," pokusil se o vtip Suchánek, když napodoboval japonský jazyk. Karate je totiž bojové umění, pocházející z Japonska. Diváci ale vtip zřejmě nepochopili, a ani Mareš se nezasmál. Výstup Suchánka byl totiž trapný!

21:52 Adela si vyžádala od kluků, aby Leoše sejmuli! Ten se však nedal a jednoho kluka chvatem, kterým si to trénuje na svých dětech, "zneškodnil".

21:48 A je tu čtvrtý duel! V něm se nám představují Rapiďáci se svým uměním v karate. Zaujme diváky tento výkon?


21:45 Do finále postupuje Alena a Keysi. Tip odborníků tedy vyšel a diváci poslali Matějovi méně hlasů než Aleně. Měla na tom zásluhu Keysi? Přece jen jsme národ pejskařů, že?

Alena s fenkou Keysi postoupila do finále!
Autor: Reprofoto TV Nova

21:42 Bude se divákům více líbit krásná Alena s talentovanou fenkou Keysi nebo je uhranul mladý výpravčí Matěj? Chvíle napětí..

21:41 Mareš vyzval Alenu, aby s Keysi zkusily tanec i za burácejícího potlesku a řevu diváků. Keysi to zvládla s přehledem, vůbec se nelekla!

21:37 Diváci měli během vystoupení zakázáno tleskat, aby se fenka Keysi nelekla. Nakonec obě vše zvládly na jedničku. Porota je náležitě pochválila. Adela má obrovský vztah ke psům. Její pejsek se prý kouká na ni z domu. Haberu dneska pobavila nejvíce právě tato dvojice Alena a Matěj. Nebude tedy nadšen, když jeden z nich vypadne. Suchánek zase rychle reaguje na pokyn Genzera lehni! Suchánek okamžitě vytírá svým břichem podlahu.

21:34 Alena se v medailonku chlubí, že její fenka Keysi získala zlatý obojek v mistrovství Evropy. Alena už to s Keysi roztáčí na parketě do zvuků skladby Bad Romance od Lady GaGa.

21:32 Po reklamní pauze Matěj pořád omílá vlakové stanice. Také se přizná, že ho trochu straší jeho soupeřka Alena Smolíková se psem Keysim. Vyplní se zlé tušení?

21:21 Co na to porota? Habera se svěřil, že naposledy jel ve vlaku v roce 1982. Palo, občasná jízda ve vlaku by ti ale prospěla! Banášová je zase nadšená z toho, že může lidem takhle na nádraží pomáhat a nepotřebuje k tomu internet. Genzer zavtipkuje na adresu malé Matějovi hlavy. "Jak se ti to tam všechno vejde? Já ji mám velkou, ale prázdnou!"

21:17 Ohromí Matěj svým talentem diváky? Nikdo nemůže mít jistotu, že to není předem domluvené. Mareš však všechny přesvědčuje, že to opravdu připravené není!

21:15 Na Matějovi je v úvodní řeči k divákům vidět velká nervozita. Párkrát se přeřekl, naštěstí mu přišel pomoci moderátor Mareš. Ten ho bude nyní zkoušet z jízdních řádů a tras českých vlaků.

21:13 Matěj Brzica se předvede se svou oblibou k vlakům. Má totiž talent, pamatovat si jízdní řády! Matěj v medailonku ukázal i svou holku Lucii. Inu láska kvete v každém věku.


21:11 Nakonec postupují Bratři v tricku! Milan se svým adrenalinovým žonglováním s motorovými pilami u diváků neuspěl!

V žonglování byli u diváku lepší Bratři v tricku z Prahy.
Autor: Reprofoto TV Nova

21:07 Banášová byla ráda, že si ji žonglovací duo nepozvalo ke svému poslednímu akrobatickému číslu. Po sobotní zkušenosti by už nikomu na ramena šplhat nechtěla! Haberovi přišel výkon v divadle lepší, takže bratry nepochválil. Genzer se zase dozvěděl, že bratři v tricku vlastně nejsou bratři. Jen si tak říkají.

21:01 Nyní budou žonglovat Bratři v tricku. Petr a Adam z Prahy. Název dua ale neznačí, že by snad byli bratři v nějakém tričku, ale naopak to znamená, že používají ke svému vystoupení triky!

20:53 "Mně se takové hazardování nelíbí," řekl upřímně Troška. Banášová zase přirovnala Milana ke striptérovi ze skupiny Chipen Dale, jak si Milan hbitě svlékal košili. "Byl to takový masakr motorovou pilou," řekla pobaveně Adela.

20:50 Milan začíná zlehka. Nejdříve žongluje s igelitovými sáčky. Nyní se pouští do opravdového nářezu! Žongluje se zapnutými motorovými pilami! Neuvěřitelné! Naštěstí k dalšímu zranění nedošlo. U Milana si ale můžeme všimnout bílé náplasti na pravé ruce. "Škoda," prohlásí Mareš na povedené žonglování, samozřejmě to nemyslel vážně.

20:47 Milan Roskopf z Bratislavy je držitelem několika rekordů, které má jako jediný Slovák zapsány v Guinessově knize rekordů. Žongluje s těžkými předměty.


20:45 Tomáš Ringel postoupil do finále na úkor favorizované Anny Mazouchové!

Leoš se od Tomáše dozvěděl, že už má třetí holku!
Autor: Reprofoto TV Nova

20:44 Leoš se od Tomáše dozvěděl, že už má třetí holku! Tento mladý andílek to tedy pěkně střídá. V osmi letech a takový proutník..

20:33 Porotě se Tomášův výkon líbil. Uvidíme, kdo z dětí postoupí do finále. Mareš při rozhovoru s Tomášem málem uklouznul. Zradily ho lakýrky! Naštěstí pro Leoše se udržel..

20:27 Tomáš Ringel zpívá slovenskou klasiku Mariku Gombitovou. Bohužel zpěv není čistý. Výšky malému klučinovi trošku ujíždí, ale je roztomilý.

20:23 Hodnocení Mr. GS by se dalo shrnout do jednoho. Hallelujah !!! To celou dobu jejich hodnocení Suchánek s Genzerem vykřikovali. Suchánek vypadá, že je v dobré náladě, že by zase popíjel bublinky?

20:20 Troška pochválil krásnou barvu hlasu. Banášová poznamenala na nejisté momenty, které byly vyvolané trémou. Habera opáčil, že nebude tak zlý, jako Adela. Na to se ozvala Anna, že byla Adela jen upřímná. "Vím, že tam byly chyby," řekla Anna.

20:16 Anna (13) z Brna zpívá známý hit Leonarda Cohena Hallelujah, oděna v růžových romantických šatech. Zpěv je čistý a Anničce to moc sluší.

20:12 První duel bude pěvecký. Tomáš Ringel a Anna Mazouchová. Kdo z dětí bude úspěšnější?

20:10 Mareš Adelu Banášovou opět vyzval, aby se nám předvedla v plné kráse! Adela sice protestuje, ale nakonec se zvedá. Na sobě má krásné bílé antické minišaty. Kostymérkám tleskáme.

Milan se zranil na generálce při žonglování s motorovou pilou.
Autor: Reprofoto TV Nova

20:08 Milan si ale zranění nepřipouští. Dokonce vtipkuje, že se to občas stane. Mareš zase říká, aby to předvedl v přímém přenosu znovu na přání pana režiséra. Inu trocha černého humoru pro začátek, proč ne?

20:06 Mareš uvádí pořad v magických číslech. Dnes je totiž 10.10. 2010. Bohužel hned začínáme špatnou zprávou. Milan Roskopf se na generálce ošklivě poranil! Motorovou pilou si pořezal pravou ruku.

20:05 Dnes nás čeká těchto pět duelů: 1. Duel: Rapiďáci vs. Sabrosura 2. Duel: Matěj Brzica vs. Alena Smolíková-Keysi 3. Duel: Petr Dopita vs. Get Explode 4. Duel: Milan Roskopf vs. Bratři v tričku 5. Duel: Tomáš Ringel vs. Anna Mazouchová.

20:00 Vítáme vás u ONLINE přenosu serveru Blesk.cz. Dnes si na mušku vezmeme třetí přímý semifinálový přenos Talentmania. Pěkně se bavte!

Fotogalerie
25 fotografií