Adela její výstup zhodnotila zajímavým přiznáním. "Vzpomněla jsem si, že si musím oholit nohy, protože se mi i chlupy postavily," řekla Banášová na Annin zpěv. Když dívenka začala plakat, porota ji hned poslala do semifinále, aby ji uklidnili. "Postupuješ, máš krásný soulový zpěv," uzavřela Alena Šeredová.

Měla jsem šílený strach

Poté odešla Anna do zákulisí za moderátorem Leošem Marešem, který ji utišil. "Proč pláčeš? Neplakej, postoupila jsi." "Rozbrečela jsem se, jak začali tleskat, že se jim to líbilo, protože jsem vůbec nevěděla, jestli se jim to bude líbit, nebo ne, hrozně jsem se bála poroty, oni měli kamenný výrazy, jako by mě chtěli zabít, měla jsem šílený strach," přiznala se slzami v očích Anna Mazouchová.

Nakonec ji Mareš přesvědčil, že se porotě určitě líbila a ve zlém se na ni nedívali. To už se Annička na kamery usmívala a nakonec porotě poděkovala. "Ještě jednou strašně moc děkuju a jsem ráda, že se jim to líbilo," pronesla.

Děti brečí z nervozity

Toto nebylo poprvé, co by porota bez důvodu rozplakala malé dítě. I v konkurenční talentové show na Primě Česko Slovensko má talent došlo na dětské slzy. To, když porotce Jaro Slávik dohnal k slzám malou tanečnici Vanessku. I když jeho hodnocení bylo kladné, stejně tak jako u hodnocení Anny Mazouchové, dívenka se rozplakala.

Neudržitelný pláč u dětí spíše způsobuje nervozita, než strach z poroty. Přeci jen čekání několik hodin na své vystoupení a poté během pár minut vystoupit je pro dětskou psychiku velký nápor. To se pak nelze divit, že když z nich veškerá nervozita spadne tak uvolnění přijde ve formě slz. I přesto by se měla porota chovat k dětem ohleduplně, ale někdy to vypadá jako ve rčení "za dobrotu na žebrotu".

Fotogalerie
4 fotografie